Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 19:37

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-1: Νίκη με γκολ του Ράλλη στο 89’

Γράφτηκε από τον

 

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Τσικλητήρα Πύλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όπου επικράτησε του νεοφώτιστου στην κατηγορία Καλού Νερού με 2-1.

Η ομάδα της Πύλου παρότι στήθηκε την τελευταία στιγμή και ήταν από τις τελευταίες ομάδες της Α’ τοπικής που ξεκίνησαν προετοιμασία, κατόρθωσε απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη το Καλό Νερό που φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής είχε καλή παρουσία και προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατόρθωσε να ισοφαρίσει και μέχρι το 89’ κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ομως στο συγκεκριμένο λεπτό ο νεαρός Γιώργος Ράλλης που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς πέτυχε το 2-1, δίνοντας έτσι τη νίκη στον Τσικλητήρα.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Σκαφιδάς, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 67’ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, αποδέκτης έγινε ο Δεμπεγιώτης ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 89’ μετά από ασίστ του Δούνιας ο Ράλλης βγήκε μόνος απέναντι από το Σταυρόπουλο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί διαιτητές οι Γεωργαντάς, Τζεμαλάι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ε. Χρονόπουλος, Μεμά, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Κουρεμπανάς, Δούνιας, Ράτσεφ, Κοτσοβός (71’ Ζάτσα), Σκαφιδάς, Α. Χρονόπουλος (77’ Ράλλης).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μούζης, Βλάμης (58’ λ.τρ. Μανδραπήλιας), Μιχαλακόπουλος, Κορμπής, Ντιόπ, Σιγγέρη, Ανδριόπουλος, Διονυσόπουλος, Δεμπεγιώτης, Αργυρόπουλος.