Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 14:02

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ο μόνος που “έσπασε” την έδρα στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ο μόνος που “έσπασε” την έδρα στην πρεμιέρα

 

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής επικρατώντας στις πέντε από τις οχτώ αναμετρήσεις.

Δύο ματς δεν ανέδειξαν νικητή, ενώ η μοναδική ομάδα που “έσπασε” την έδρα ήταν ο Εθνικός νικώντας στον Κάμπο με 2-1 την Α.Ε. Αβίας.

“Ηταν ένα δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα μια μια ομάδα που παίζει ανορθόδοξο παιχνίδι σ’ ένα αρκετά μικρό γήπεδο. Ημασταν καλοί στο ψηλό παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας έκανε πολλά γεμίσματα και μπορέσαμε να σκοράρουμε στην αντεπίθεση, ενώ πετύχαμε και ένα γκολ από στατική φάση. Κερδίσαμε δίκαια”, το σχόλιο του Παναγιώτη Πολίμου για το μοναδικό διπλό στην πρώτη αγωνιστική.

Ο προπονητής του Εθνικού χαρακτηρίζει πολύ σημαντική τη νίκη γιατί όπως λέει: “Οι έδρες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως είδαμε και στην πρεμιέρα. Επίσης πέρυσι δεν είχαμε κερδίσει την Αβία”.

Για βαθμούς με Κυπαρισσία

Ο Εθνικός προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη δυνατή Κυπαρισσία. “Κάναμε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά για να έχει ουσία το διπλό πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και με την Κυπαρισσία”, λέει ο Παναγιώτης Πολίμος που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες.