Κυριακή, 06 Οκτώβριος 2019 14:48

Η Καλαμάτα 2-0 τον Ιάλυσο, μόνη στην κορυφή της Football League!

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα 2-0 τον Ιάλυσο, μόνη στην κορυφή της Football League!

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα λύγισε την αντίσταση του Ιάλυσου (2-0) και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και φιγουράρει μόνη στην κορυφή της Football League.

Ο Μάκος στο 48' και ο Κουιρουκίδης στο 75' βρήκαν δίχτυα για τη "Μαύρη Θύελλα" που είχε την υποστήριξη 2.500 και πλέον φιλάθλων της.

Η Καλαμάτα δεν εντυπωσίασε, για την ακρίβεια προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έστω και σε μια κακή μέρα πήρε το τρίποντο. Στο πρώτο 45λπετο ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος και απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοση της, τη βοήθησε και το γρήγορο γκολ του Μάκου και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έλεγξε το ματς και το "καθάρισε" με το δεύτερο γκολ στο 75'. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

91' Σουτ Χατζιδήμπα έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε ο Πάντος.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. Καλαμάτα - Ιάλυσος πάντα στο 2-0.

81' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα, ο Στεργίδης έκανε κούρσα από δεξιά σε αντεπίθεση και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Οσμάναγκιτς που προσπάθησε να "κρεμάσει" τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

80' Τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Καζβιρόπουλος στη θέση του Βουκμίροβιτς.

79' Αλλαγή για τον Ιάλυσο. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Ρεκλείτη.

76' Αλλαγή για τη "Μαύρη Θύελλα". Βγαίνει ο σκόρερ Κουιρουκίδης και μπαίνει ο Ράκιτρς.

75' Ο Οσμάναγκιτς έκανε την κάθετη πάσα, ο Στεργίδης βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Κουιρουκίδη που έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Γκοολλλλ 2-0

Συμπληρώσαμε 70 λεπτά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η "Μαύρη Θύελλα" με γκολ του Μάκου από το 48' προηγείται με 1-0, αλλά ο Ιάλυσος στα τελευταία λεπτά έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Καλαμάτα με σκορ και ψυχολογία υπέρ της προσπαθεί να ελέγξει το ματς και να βρει το δεύτερο γκολ που θα διώξει το άγχος.

63' Δεύτερη αλλαγή για τους Ροδίτες. Ο Κούγιος στη θέση του Νατσιόπουλου.

56' Πρώτη αλλαγή για τον Ιάλυσο, αναγκαστική. Ο Φράγκος αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του μπαίνει ο Μπαρέττας. Στο ίδιο λεπτό πραγματοποιεί και η Καλαμάτα την πρώτη αλλαγή. Ο Οσμάναγκιτς στη θέση του Αλεξόπουλου.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Καλαμάτα στο δεύτερο ημίχρονο.

49' Ψηλοκρεμαστό σουτ Μπάμπη μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι για να ,μπλοκάρει στη συνέχεια ο Ανδρούτσος. 

48' Kόρνερ Στεργίδη, προβολή Γρηγόρη Μάκου στο δεύτερο δοκάρι και 1-0!!!

Γκοοοοολ η Καλαμάτα.

Κακή η Καλαμάτα στο πρώτο 45λεπτο, ο Ιάλυσος κέρδισε τις εντυπώσεις και μπορούσε να είχε σκοράρει.

Τέλος ημιχρόνου Καλαμάτα - Ιάλυσος 0-0.

35' Κόρνερ Νατσιόπουλου, ο Αυγενικού πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ από το οριζόντιο.

Πολλά λάθη για την Καλαμάτα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ιάλυσο να είναι αυτός που έχει τις ευκαιρίες για να προηγηθεί.

30' Νέο λάθος στην άμυνα της Καλαμάτας, ο Μαρτσάκης από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ (άουτ από το κάθετο) και ενώ μπορούσε να πασάρει.

29' Ο Αλεξόπουλος έπαιξε ωραία το ένα - δύο με τον Κουιρουκίδη που αριστερά του γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Αλεξόπουλου αποκρούστηκε από τον Ανδρούτσο.

26' Από ολιγωρία του Μάκου, ο  Φράγκος βγήκε τετ α ετ με τον Πάντο, τον απέφυγε, αλλά ο Ινζτίδης πρόλαβε και τον έκοψε πριν προλάβει να πλασάρει σε κενή εστία.

19' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Μαρτσάκης έβγαλε σε θέση βολής τον Φράγκο, ο οποίος απέναντι στον γκολκίπερ Πάντο έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

11' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο. Ο Μαρτσάκης από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Φράγκος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς, χωρίς κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και ενώ ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στο γήπεδο! 

Και μαθητική εξέδρα στο γήπεδο, με 90 μαθητές από το 1ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας! 

Στη σέντρα η Καλαμάτα.

Περίπου 2000 θεατές αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο και ενώ οι δύο ομάδες κάνουν την εμφανισή τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Η Καλαμάτα νίκησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας το Αιγάλεω με 2-0, ενώ ο Ιάλυσος έμεινε στο 0-0 με την Ιεράπετρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Ιντζίδης, Μάκος, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Στεργίδης, Κουιρουκίδης, Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Ατγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Χειμωνέτος, Φράγκος.