Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 14:32

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Πέρασε από Γαργαλιάνους, κάνοντας το 2 στα 2

Γράφτηκε από τον

 

Το δύο στα δύο έκανε χθες ο Πάμισος που επικράτησε με 3-0 του Τέλλου Αγρα στους Γαργαλιάνους.

Η ομάδα της Μεσσήνης ήταν ανώτερη από τους “ερυθρόλευκους” στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με το δεύτερο τρίποντο, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή!

Ο Τέλλος Αγρας από την άλλη μετά την Κυπαρισσία, έχασε σχετικά εύκολα και από τον Πάμισο και δείχνει πως χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση για να αντεπεξέλθει τις υποχρεώσεις στην Α’ τοπική.

Στο 11’ η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου άνοιξε το σκορ με τον Σαραντόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια και να κόβει από αριστερά την μπάλα, με τον Αριστομενόπουλο με πλασέ να την στέλνει στην αριστερή γωνία για το 0-1.

Στο 44’ ο Σαραντόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για κίτρινη κάρτα σε αμυντικό του Αγρα που τον μάρκαρε και δεν δόθηκε (θα ήταν η δεύτερη).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη ανέβασε την απόδοση της και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Καυκή και Λακριντή.

Ο Πάμισος όμως στο 71’ πέτυχε και δεύτερο γκολ, ύστερα από νέα ωραία ενέργεια του Σαραντόπουλου που σέντραρε για τον Παπαδόπουλο και ο νεαρός μέσος με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο 83’ και πάλι ο Παπαδόπουλος έγραψε το τελικό 0-3 μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Ο Πάμισος είχε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Πολυχρόνη και Στασινόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Αντωνόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μπροκάκης, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπολούν, Τάρλεφ, Τιερί, Μαραβέλας (46’ Βελισσάρης), Ακασού, Μαρκόπουλος (70’ Καυκής), Λακριντής, Αλεξανδρόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σ. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μπορχάν, Ντίσα (77’ Στασινόπουλος), Παπαδόπουλος (82’ Καλογερόπουλος), Βλάχος, Πολυχρόνης (72’ Κρ. Τόσκα), Σαραντόπουλος (75’Αράπι).