Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 18:03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο ο Πανθουριακός επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στη Μεσσήνη, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο β’ 45λεπτο και βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, μια με τον Νινιό και δύο με τον Εμμανουήλ.

Παράλληλα με τη χθεσινή νίκη ο Πανθουριακός πήρε και τη... ρεβάνς από τον Ολυμπιακό Ανάληψης για τον αποκλεισμό του στο κύπελλο στα πέναλτι!

Ετσι η ομάδα της Θουρίας έφτασε τους 4 βαθμούς και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα Φιλιατρά, στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με την Εράνη.

Απεναντίας ο Ολυμπιακός Ανάληψης υπέστη δεύτερη σερί ήττα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή ήταν ακίνδυνη επιθετικά χθες, αμυντικά είχε προβλήματα κυρίως από τις πτέρυγες και δίκαια γνώρισε την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε κάτι το σπουδαίο, πλην ενός σουτ του Ράπτη στο 12’ που έφυγε λίγο άουτ.

Προβάδισμα με Νινιό στο 51’

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51’ όταν ο Μερκούρης έδωσε στον Νινιό και εκείνος με συρτό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση κυρίως με στημένες φάσεις, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Δύο γκολ ο Εμμανουήλ στο φινάλε

Ετσι στο 81’ ο Πανθουριακός κλείδωσε το διπλό με τον Ράπτη να σεντράρει από δεξιά και τον Εμμανουήλ με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 0-2.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος που είχε μπει λίγο νωρίτερα αλλαγή στο ματς, σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 86’...

Ο Σπυρόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με την μπάλα μετά από κόντρες να φτάνει στον Εμμανουήλ, ο οποίος σούταρε από κοντά με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-3.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Τσίρμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Αλεβίζος, Ηλιόπουλος, Τσώνης (74’ Πανταζής), Γιαννόπουλος (57’ Χαρμπίλας), Μωραγιάννης, Πατσιώτης, Κατσιμαγκλής, Παλιάς (69’ Χαρλέπας), Κρεμύδας, Μαυροειδάκος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παντσιώτης, Τρίψας, Μερκούρης (82’ Κοστρίβας), Καράμπελας, Ράπτης, Σπυρόπουλος (89’ Αντωνίου), Κανελλόπουλος (72’ Εμμανουήλ).