Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 13:07

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δύο αμφίβολοι για το ματς με Πανγυθεατικό

Γράφτηκε από τον

 

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους Νίκο Λιόλιο και Γιάννη Καλογερόπουλο ο Κώστας Παλαμάρας.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αβέβαιο αν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό. Πρόκειται για δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες του Α.Ο. Διαβολιτσίου με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Λιόλιος μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας ή και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Ι. Καλογερόπουλος καλύπτει πολλές θέσεις στη δεξιά πλευρά.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα τραυματισμού στην προετοιμασία που έχει εισέλθει στην τελική ευθεία.

Ο ΑΟΔ μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Γ’ εθνική και “καίγεται” για τη νίκη, ενώ ο Πανγυθεατικός έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στα αξιοσημείωτα ότι έχει σκοράρει λιγότερες φορές από τη Μεσσηνιακή ομάδα, αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι πως έχει δεχτεί ένα γκολ, έναντι 7 του ΑΟΔ.

Η αμυντική λειτουργία είναι κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και θα πρέπει το Διαβολίτσι να δείξει μεθαύριο βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Ο ΑΟΔ ποντάρει για την πρώτη νίκη στο φίλαθλο κόσμο και γι’ αυτό η διοίκηση προσμένει από τον “12ο παίκτη” να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.