Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 15:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1: Βαθμός με 10 παίκτες για τους φιλοξενούμενους (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1: Βαθμός με 10 παίκτες για τους φιλοξενούμενους (φωτό)

 

Μακριά από τη νίκη για δεύτερη αγωνιστική έμεινε η Κυπαρισσία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα που συνεχίζει αήττητος στην Α’ τοπική (1 νίκη, 2 ισοπαλίες).

Ο ΑΟΚ που στοχεύει στον τίτλο, προηγήθηκε στο 54’ με τον Τσαγκάρη, αλλά οι καλαματιανοί ισοφάρισαν στο 75’ με το Βασιλόπουλο παρότι από το 65’ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Περιβολάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ντέρμπι είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Απόλλωνα να ξεκινά καλύτερα και στα δύο ημίχρονα και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες.

Η Κυπαρισσία προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς, αλλά στη συνέχεια μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι.

Δεν το έκανε και ο Απόλλωνας που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πήρε δίκαια το βαθμό. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπάρκα, Τζανέτο, Μιτρόφ, ενώ οι Ζαφείρης και Κυρ. Κωνσταντόπουλος έπαιξαν παρότι δεν είναι έτοιμοι.

Ο Απόλλωνας είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο με τα τετ α τετ του Παπαθεοδώρου και του Μπάκα και μία ακόμα καλή στιγμή με το Δαλκαφούκη.

Στη συνέχεια ο ΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και απείλησε με τους Τσαγκάρη και Κόλλια.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Μπάκας δεν βρήκε στόχο σε τετ α τετ, ούτε και ο Δαλκαφούκης και τελικά το έκανε ο Τσαγκάρης στο 54’ με διπλή προσπάθεια.

Το πρώτο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κυριακόπουλος και στην επαναφορά σκόραρε ο ίδιος. Με τη ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με Σούπουλι, Σπυρόπουλο και ενώ ο Απόλλωνας έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Περιβολάρη. Είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 75’.

Ο Κουντάνης εκτέλεσε φάουλ ο Ντουγέρογλου απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία, αλλά στη συνέχεια οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν την μπάλα για να έρθει ο Βασιλόπουλος να κάνει με σουτ το 1-1.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσίρμπα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Γεωργιόπουλος, Ανδρουτσής, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Σούπουλι, Σπυρόπουλος, Ζαφείρης, Τσαγκάρης, Βασίλιεφ (60’ Κυρ. Κωνσταντόπουλος), Κόλλιας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κυριακόπουλος, Κακαλής, Δασκαλάκης, Παχής, Βασιλόπουλος, Περιβολάρης, Παπαθεοδώρου (90’ Τριανταφυλλίδης), Κωνσταντόπουλος (70’ Παναγάκης), Δαλκαφούκης, Σπανός (76’ Καραχάλιος), Μπάκας (55’ Κουντάνης).