Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 16:10

ΜΕΘΩΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 6-1: Θριάμβευσε στο γειτονικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ η Μεθώνη συνέτριψε με 6-1 τον Τσικλητήρα Πύλου στο γειτονικό ντέρμπι και έπιασε στη 2η θέση της Α’ τοπικής την Εράνη.

Οι “Βυσσινί” ήταν “καταιγιστικοί” στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσαν πέντε γκολ!

Ο Τσικλητήρας προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με πέναλτι του Δούνια, που κέρδισε ο Κοτσοβός, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Σούλα στο 30’ ισοφάρισε στο 30’ και στο 60’ ο Πουλάκος έκανε το 2-1 Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμπάνι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μεθώνη που δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 67’ ο Καγιανάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 80’ ήταν η σειρά του Σούλι να χριστεί σκόρερ για το 5-1 και στο 79’ ο Πουλάκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 6-1 που είναι η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της Μεθώνης στα ντέρμπι με τον Τσικλητήρα και πανηγυρίστηκε ανάλογα από παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ και φιλάθλους.

Στο γήπεδο άλλωστε βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος. Η Μεθώνη μετά από τρεις αγωνιστικές είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ ο Τσικλητήρας μετρά μια νίκη και δύο συνεχόμενες ήττες.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Καγιανάς (69’ Παπαδημητρίου), Τρυφωνόπουλος (62’ Σούλι), Κουτίβας, Σούλα (88’ Κοτσοβός) Πεϊδης, Παπανικολόπουλος, Πουλάκος (80’ Τσέλιος), Σαμπάνι, Τομαράς, Ηλιόπουλος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής (75’ Τσούλος), Ευστ. Χρονόπουλος 43’ Ζάγκα), Κ. Μεμμά, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Κουρεμπανάς, Δούνιας, Ράτσεφ (39’ Ανδρ. Χρονόπουλος, 65’ Κλαρίδας), Σπ. Κοτσοβός, Σκαφιδάς, Ράλλης