Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 16:52

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: “Ηταν μια επιβλητική εμφάνιση”, λέει ο Φραγκίσκος Κεράνης

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: “Ηταν μια επιβλητική εμφάνιση”, λέει ο Φραγκίσκος Κεράνης

 

Ο,τι δεν μπόρεσε με Κορώνη και Ανδρούσα, πέτυχε η Σπερχογεία το Σάββατο απέναντι στον Τέλλο Αγρα.

Οι “ταύροι” επικράτησαν με 3-1 στο ντέρμπι των... ουραγών παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

“Ηταν μια επιβλητική εμφάνιση. Δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε σε όλη διάρκεια όλου του ματς. Είχαμε συνδυαστικό παιχνίδι, πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και γενικά πολύ καλή παρουσία, που έφερε αυτό το αποτέλεσμα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Φραγκίσκος Κεράνης εμφανώς ικανοποιημένος μετά την πρώτη νίκη στην Α’ τοπική.

Ο προπονητής της Σπερχογείας ξεκαθαρίζει βέβαια ότι: “Είμαστε ακόμα στην αρχή και υπάρχουν τομείς που πρέπει να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα ματς. Και με την Ανδρούσα πάντως άσχετα από το αποτέλεσμα, είχαμε καλή εμφάνιση”.

Τρεις 16χρονοι στην 11άδα!

Η Σπερχογεία είναι μία από τις πιο νεανικές ομάδες στην Α’ τοπική. Ενδεικτικό ότι στο ματς με τον Τέλλο Αγρα ξεκίνησαν στην 11άδα, τρεις 16χρονοι. Οι Σαούτης, Κοτσιλιέρης και Κουμπανάκης. Ακόμα ο Ηρ. Καραχάλιος που πέτυχε δύο γκολ είναι 18 ετών, ο γκολκίπερ Κ. Σταματίου 19 ετών, ο Μάραντος 20 ετών, όπως και Ευθ. Δωδέκατος.

Γενικότερα είναι ένα σύνολο με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αφού μόνο οι Δικαίος, Καλλιντέρης και Δασκαλάκης είναι πάνω από 30 ετών.

Ο Καλλιντέρης θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό την Κυριακή στο Μελιγαλά. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάραντου λόγω τραυματισμού και του Κοτσιλιέρη που ταλαιπωρείται από ίωση.