Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 12:35

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τέλος ο Μπαστακός

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τέλος ο Μπαστακός

Το κυριακάτικο νικηφόρο ματς με τον Πανγυθεατικό ήταν το τελευταίο για τον Αγγελο Μπαστακό με τη φανέλα του Α.Ο Διαβολιτσίου.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έπαιξε στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και δεν υπολογίζεται ούτε για το επόμενο με τον Παναργειακό την Κυριακή στο Αργος. Ο λόγος έχει να κάνει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ετσι το “διαζύγιο” είναι αναπόφευκτο και ο ΑΟΔ καλείται να καλύψει το κενό στην άμυνα, αφού ο Μπαστακός ήταν από τα βασικά στελέχη με σημαντική προσφορά στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στην Α’ τοπική και της ανόδου στη Γ’ εθνική.

Με προβλήματα στο Αργος

Η απώλεια του Μπαστακού δεν είναι το μόνο που προβληματίζει τον Κώστα Παλαμάρα, καθώς ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας άφησε προβλήματα. Οι Σταματελόπουλος και Γραμματικόπουλος αποχώρησαν τραυματίες, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Βιγιαφάνε που δεν αγωνίστηκε.

Ως εκ τούτου ενδέχεται να απουσιάσουν σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο Ζαχαρόπουλος σφυρίζει Παναργειακός – Διαβολίτσι

Ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς του Παναργειακού με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Μεσσηνιακή τριάδα ορίστηκε στο Πανηλειακός – Διαγόρας Βραχνέικων, ενώ οι Μπλάνας και Νίκας θα είναι παρατηρητές στο Σπάρτη – Ναύπλιο και Πανγυθεατικός – Βάρδα, αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές στην 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου έχουν ως εξής:

Κυριακή 4 μ.μ.

Σπάρτη – Ναύπλιo

Σαφαρίκας, Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

παρατηρητής ο Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Ενωση Ερμιονίδας - Ολυμπιακός Ζαχάρως

Γκάμαρης (Αθηνών), Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μαραθψνίτης (Αθηνών)

Ζάκυνθος - Αστέρας Βλαχιώτη

Τσοπλάκος, Τάκος, Μπάκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Πανηλειακός - Διαγόρας Βραχνέικων

Ρέκκας, Αθανασοπούλου, Ηλ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

Πανγυθεατικός - ΠΑΟ Βάρδας

Παπαγεωργόπουλος, Γκουριώτης, Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)

παρατηρητής ο Δημήτρης Νίκας (Μεσσηνίας)

Θύελλα Πατρών – Τσιλιβή

Μαρκαντωνάτος, Λιάπης, Καλαμαράς (Ηλείας)

Παναργειακός - ΑΟ Διαβολιτσίου

Ζαχαρόπουλος, Γκούβας (Αν. Αττικής), Οντος (Αθηνών)

 

Ενδιαφέρον για Ακασού

Τον Ζαν Ακασού, ο οποίος αγωνίστηκε παλαιότερα στον Τσικλητήρα Πύλου και φέτος είναι στον Τέλλο Αγρα, έχει βάλει στο “στόχαστρο” ο Α.Ο. Διαβολιτσίου σύμφωνα με τη mikriliga.com. Το ρεπορτάζ αναφέρει:

“Κινητικότητα παρατηρείται στον ΑΟ Διαβολιτσίου για την μεταγραφική ενίσχυσή του. Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν πως στο στόχαστρο βρίσκεται ο Ζαν Ακασού με τις δύο πλευρές να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία.

Ο Ιβοριανός που την περασμένη σεζόν ήταν στη Νίκη Τραγανού, είναι ένας πληθωρικός μεσοαμυντικός παίκτης, με παραστάσεις και εμπειρίες από τη Β΄ και τη Γ΄ Εθνική, με προτελευταίο σταθμό του τον Ερμή Ζωνιανών. Γεννήθηκε στις 05 Νοεμβρίου 1985 στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Stade d” Abidjan και στη συνέχεια μετακόμισε στην Muangthong Utd. Έπαιξε επίσης στην BEC Tero Sasana, στην Budapest Honvéd, στην Pecsi MFC, στη Νίκη Βόλου, στον Απόλλωνα 1926, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Δόξα Δράμας, τον Τσικλητήρα Πύλου”.