Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 13:50

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Πήρε δίκαια το βαθμό (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Πήρε δίκαια το βαθμό (βίντεο-φωτογραφίες)

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε χθες στο Αργος με τον Παναργειακό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η Μεσσηνιακή ομάδα κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν και πήρε τον παρθενικό βαθμό μακριά από το "Καπετάν Βασίλης". Ετσι έδωσε συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Πανγυθεατικού, αλλά και στην πρόκριση στα πέναλτι στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να κέρδιζε, αλλά και ο βαθμός στο Αργος είναι θετικό αποτέλεσμα και θα βοηθήσει και ψυχολογικά το Διαβολίτσι για τη δύσκολη συνέχεια στη Γ’ εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα παραμένει στην προτελευταία θέση, αλλά οι βαθμολογικές διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες είναι μικρές. Τελευταίος είναι ο Παναργειακός που δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα και χθες πήρε τον πρώτο βαθμό στο γήπεδό του, αφού στα δύο προηγούμενα ηττήθηκε.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να απειλήσουν με εξαίρεση τη φάση του 16ου λεπτού όταν από λάθος της άμυνας, ο Τσιρλίδης πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και πρόλαβε και έδιωξε ο Μπαλόπουλος. Το Διαβολίτσι είχε ως βασικό μέλημα να διαφυλάξει το μηδέν και στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να φανεί επιθετικά, αλλά ούτε και ένιωσε κινδύνους πλην της παραπάνω φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε στην κόντρα και είχε δύο καλές στιγμές με Βιγιαφάνε, Μουλιάτο και στο 91’ άγγιξε το διπλό, όταν ο Μουλιάτος από πλάγια μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Μποζονέλος, Τσάκα (86’ Φασούλης), Τζιόλας (71’ Κοτσοβός), Εμέκα, Φλώρος, Χρ. Φλεβαρης, Αλαίν, Μπλάτσος (46’ Φουφούνης), Παιδάκης, Τσιρλίδης, Κυριακόπουλος (61’ Μπαλαπάνος)

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καλογερόπουλος, Μπαλόπουλος, Σεντεμέντες, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Λιόλιος, Τζανετέας (82’ Οδεμισιώτης), Κυριαζόπουλος, Βιγιαφάνε (80’ Τσουκαλάς), Γραμματικόπουλος (70’ Αθανασόπουλος), Γεωργιόπουλος (60’ Μουλιάτος).