Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 17:25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Επανήλθε στις νίκες με Μπάρκα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Επανήλθε στις νίκες με Μπάρκα

 

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για την Κυπαρισσία που επιβλήθηκε χθες με 2-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στη Μεσσήνη.

Ο ΑΟΚ πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και έφτασε στο τρίποντο χάρις σε δύο γκολ του Δημήτρη Μπάρκα. Ετσι έφτασε τους 7 βαθμούς και μείωσε στους 3 τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη η ομάδα της Μεσσήνης υπέστη την τρίτη φετινή της ήττα και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ηταν μια ήττα από μια δυνατή ομάδα πάντως και μπορεί να χαρακτηριστεί “εντός προγράμματος”.

Μόλις στο 1’ ο Τσαγκάρης σέντραρε και ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ δίπλα του ήταν μόνος του ο Μπάρκας.

Στη συνέχεια ο ΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με τους Κόλλια και Τσαγκάρη, ενώ ο Ολυμπιακός Ανάληψης με τον Πατσιώτη.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ με τον Κόλλια να δίνει στον Μπάρκα που με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο 50’ ο Μπουτσικάκης έκανε τη σέντρα και ο Κόλλιας έπιασε το σουτ, με τον Κατσίποδα να αποκρούει.

Στο 58’ έγινε το 0-2 με τον Τσαγκάρη να επιχειρεί τη σέντρα και τον Μπάρκα με κεφαλιά να στέλνει εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά για την μείωση του σκορ, αλλά να αφήνουν χώρους στον ΑΟΚ.

Στο 70’ η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή είχε δοκάρι σε σουτ του Πανταζή.

Δοκάρι οριζόντιο είχε τέσσερα λεπτά αργότερα και η Κυπαρισσία με μακρινό σουτ του Μπουτσικάκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χαρλέπα και η Τριφυλιακή ομάδα με τον Τσαγκάρη.

Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Αράπη και Μπουρίκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κρεμύδας, Μαυροειδάκος, Γιαννόπουλος, Κατσιμαγκλής (75’ Θεοδωρακόπουλος), Ηλιόπουλος, Τσώνης, Πατσιώτης (60’ Παπαβασιλόπουλος), Χαρμπίλας (46’ λ. τρ. Πανταζής), Παλιάς, Χαρλέπας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Καμαρινός, Σπυρόπουλος (85’ Καραβούλιας), Ανδρουτσής, Μπουτσικάκης, Βασίλιεφ, Κωνσταντόπουλος (80’ Κοσμόπουλος), Τσαγκάρης (87’ Δημητρακάκης), Μπάρκας, Κόλλιας, Γεωργιόπουλος (70’ Μπακόπουλος).