Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 18:13

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-4: Εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-4: Εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι

 

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Ακρίτας Κορώνης, ο οποίος νίκησε στο γήπεδο της Μεθώνης, τον Τσικλητήρα Πύλου με 4-1.

Η ομάδα της Κορώνης δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους γηπεδούχους. Αξιοποίησε 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη, τη δεύτερη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από την έδρα της.

Ο Τσικλητήρας Πύλου, παρά τις προσπάθειες των παικτών του δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Παρελθόν ο Στυλιανόπουλος

Στο πάγκο κάθισε ο Γιάννης Σουρέλης, μέχρι πρότινος συνεργάτης του προπονητή Κώστα Στυλιανόπουλου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Πύλου. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Στυλιανόπουλο την Παρασκευή το βράδυ.

Τα γκολ

Στο 37’ ο Μουτζούρης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 69’ ο Γεωργιόπουλος με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 80’ Μουτζούρης με πλασέ “έγραψε” το 0-3 ζευγαρώνοντας τα τέρματα του. Στο 83’ ο Τομαράς με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 1-3. Στο 87’ από σέντρα Γεωργιόπουλου ο Σαρέλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα και Διακουμάκος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσούλος, Ε. Χρονόπουλος, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Κουρεμπανάς (23’ Ράλλης), Δούνιας, Ράτσεφ, Σπ. Κοτσοβός, Σκαφιδάς (46’ λ.τρ. Ε. Κοτσοβός), Κλαρίδας (74’ Τομαράς), Ζάτσα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Καπινιάρης, Παναγιωτόπουλος (79’ Τέντες), Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Κρητικάκης, Μάραντος, Γεωργιόπουλος, Σταμάτης (85’ Σαρέλας), Μουτζούρης, Διακουμής.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη