Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 17:08

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χωρίς πέντε το Σάββατο στη Σπερχογεία!

Γράφτηκε από τον

Με σημαντικές ελλείψεις θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας στη Σπερχογεία κόντρα στους “ταύρους”, καθώς ο γκολκίπερ Κυριακόπουλος και ο αμυντικός Περιβολάρης (φωτό δεξιά) αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Πάμισο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Κοσμόπουλος είναι τραυματίας, ενώ δεν έχουν επανέλθει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους οι Μανωλόπουλος και Λούτα.

Ο αριθμός των απόντων ενδέχεται μάλιστα να αυξηθεί, μιας και οι Μπάκας, Καρύδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ετσι ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα παρατάξει 11άδα ανάγκης.

Παρά τα προβλήματα ο Απόλλωνας θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις. Η καλαματιανή ομάδα είναι αήττητη μεν μετά από 4 αγωνιστικές στην Α’ τοπική, αλλά έχει μόλις μια νίκη (με την Αβία) και τρεις ισοπαλίες με Πανθουριακό, Κυπαρισσία και Πάμισο.

Τα τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσε βέβαια ήταν ντέρμπι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα δύο ντέρμπι στο θεσμό του κυπέλλου με την Κυπαρισσία και το Διαβολίτσι, από το οποίο αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Τα 120 λεπτά με τον ΑΟΔ είχαν ως συνέπεια ο Απόλλωνας να δείξει σημάδια κόπωσης στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα και να μην πάρει τη νίκη, που ήταν το ζητούμενο.