Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 13:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο με Διαγόρα

Γράφτηκε από τον

Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Football League για την Καλαμάτα, η οποία αύριο Κυριακή θα φιλοξενηθεί στις 3 μ.μ. από τον Διαγόρα.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν λίγους μόλις μήνες πριν τους αγώνες μπαράζ ανόδου που έγιναν την περασμένη άνοιξη. Ο Διαγόρας τότε είχε επικρατήσει 1-0 στη Ρόδο, η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 στην παράταση στο κατάμεστο γήπεδο του Μεσσηνιακού στον επαναληπτικό αλλά οι Ροδίτες ήταν αυτοί που είχαν πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Football League. Τελικά η αδυναμία κάποιων ομάδων να συμμετέχουν στην κατηγορία λίγους μήνες αργότερα τα έφερε έτσι ώστε να ανέβει τελικά και η Καλαμάτα. Ετσι Διαγόρας και “Μαύρη Θύελλα” θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι αύριο σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς και για τους δύο.

Η Καλαμάτα είναι πρώτη και αήττητη μετρώντας 3 νίκες και μια ισοπαλία σε 4 ματς και έχει 10 βαθμούς. Θα πάει στη Ρόδο για να διατηρήσει το αήττητο και να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη με τη οποία θα μείνει μόνη στην κορυφή. Ο Βασίλης Βούζας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην των Κουιρουκίδη και Κωνσταντικόπουλου που βρίσκονται στην Κίνα με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Διαγόρας από την άλλη μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα πρώτα ματς και έχει 5 βαθμούς. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιεράπετρα και θέλει το τρίποντο στην έδρα του για να πλησιάσει το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Η “Μαύρη Θύελλα” ταξιδεύει στο «σμαραγδένιο νησί» για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ρόδου ενώ οι διώκτες της, Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας έχουν, επίσης, δύσκολο έργο.

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν την Καβάλα ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας κοντράρεται με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μετά την απομάκρυνση του Θωμά Γράφα. Την παρθενική νίκη του θα ψάξει ο Θεσπρωτός που υποδέχεται τη Τρίγλια.

Σάββατο

Βέροια – Ασπρόπυργος

Πανυτσίδης (Κοζάνης), Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενά)

Τρίκαλα – Καβάλα

Λάμπρου, Πριόνας (Εύνοιας), Παγουράς (Βοιωτίας)

Κυριακή

Αιγάλεω – Νίκη Βόλου

Δραγάτης (Αν. Αττικής), Βεργέτης (Αρκαδία), Καραθανάσης (Αν. Αττική)

Ιωνικός – Ιάλυσος

Μπαϊρακτάρης, Νικολάου (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Διαγόρας – Καλαμάτα

Περράκης (Αθήνα), Κουρέντας (Τρίκαλα), Κολλιάκος (Αθηνών)

Θεσπρωτός – Π.Ο. Τρίγλιας

Μαυρίδης, Δέλλιος (Πέλλας), Βρούζος (Πιερίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Ιεράπετρα

Πουλικίδης, Τσακίρης (Δράμας), Νίκας (Λάρισας)

* Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Καλαμάτα 6-1 10

2. Τρίκαλα 4-2 8

-. Ιεράπετρα 3-1 8

4. Καβάλα 5-2 7

-. Βέροια 4-2 7

6. Διαγόρας 5-3 5

-. Αιγάλεω 2-3 5

-.Ασπρόπυργος 4-5 5

9. Ιάλυσος 1-3 4

-. Ιωνικός 2-2 4

-.Νίκη Βόλου 4-5 4

12. Π.Ο. Τρίγλιας 4-7 3

-. Ολυμπιακός Βόλου 4-6 3

14. Θεσπρωτός 3-9 1