Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 16:15

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Εύκολη επικράτηση για τους “πράσινους” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Εύκολη επικράτηση για τους “πράσινους” (φωτό)

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή ο Πάμισος, που νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Μέσα σε 20 λεπτά ο Πάμισος έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, αφού με τρία γκολ (2’, 14’, 21’) πήρε προβάδισμα και έκανε πιο εύκολο το έργο του για το υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης. Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και πέρα από τα 4 γκολ, έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνουν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά από τη μία δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο Κατσίποδας, με τις σωτήριες επεμβάσεις του, προσπάθησε να κρατήσει όσο μπορούσε πιο χαμηλό το σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, βρήκαν σχεδόν με το “καλημέρα” το δρόμο προς τα δίχτυα και δεν επέτρεψαν στους “γείτονες” να ελπίζουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα της Μεθώνης, ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε διάθεση να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, όμως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε μόλις στο 2ό λεπτό του χάλασε τα σχέδια. Μέχρι να βρει τα πατήματά του στη συνέχεια, ήρθε και το δεύτερο γκολ και λίγο αργότερα το τρίτο που προήρθαν από αμυντικά λάθη και σχεδόν από το 22’ ήταν σαν να τελείωσε ο αγώνας, μιας και από εκεί και μετά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να αλλάξει τη μοίρα του.

Φάσεις - γκολ

Στο 2’ σέντρα του Σαραντοπούλου στη μικρή περιοχή ο Αράπι με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 14’ ο Αράπι έκανε τη σέντρα για τον Κουλόπουλο, ο Τσώνης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά προσπάθησε να την απομακρύνει, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι με αυτογκόλ, το 2-0. Στο 17’ μπροστινή πάσα του Παπαδόπουλου στον Σαραντόπουλο αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20’ σουτ του Χαρμπίλα έξω από την περιοχή η μπάλα στην αγκαλιά του Α. Τόσκα. Στο 21’ ο Σαραντόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, απέφυγε τον Μωραγιάννη μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην αριστερή γωνία του Κατσίποδα “έγραψε” το 3-0. Στο 28’ απευθείας φάουλ του Σαραντόπουλου έξω από την περιοχή απέκρουσε με γροθιές ο Κατσίποδας. Στο 43’ ο Σαραντόπουλος έκανε την μπροστινή πάσα για τον Κουλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52’ σε μπροστινή μπαλιά ο Πανταζής έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή σούταρε διαγώνια στέλνοντας την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι, όμως ο Α. Τόσκα που δεν είχε σωστή θέση θεώρησε ότι μπορεί να καταλήξει στα δίχτυα και με το χέρι την έδιωξε κόρνερ. Στο 62’ ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε φάουλ με πάσα για το Φιλόπουλο, αυτός έκανε αμέσως το συρτό σουτ περνώντας την μπάλα από το ανθρώπινο τείχος, αλλά ο Κατσίποδας που έπεσε στην αριστερή του γωνία απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 68’ σουτ του Αλεβίζου έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Α. Τόσκα. Στο 70’ ο Κουλόπουλος “έκλεψε” την μπάλα από τον Μαυροειδάκο μπήκε στην περιοχή και αντί να πασάρει στον Σαραντόπουλο, που είχε προωθηθεί στο σημείο του πέναλτι σχεδόν, προτίμησε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 74’ από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Κουλόπουλος έκανε την καρφωτή κεφαλιά από κοντά για να αποκρούσει σωτήρια ο Κατσίποδας σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 80’ μακρινό σουτ του Φιλόπουλου η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών (αριστερή πλευρά της εστίας του Κατσίποδα) και στην επαναφορά ο Κ. Τόσκα με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 81’ σουτ του Σαραντόπουλο από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Κατσίποδας. Στο 83’ κόρνερ του Παπαδόπουλου στο πίσω δοκάρι για τον προωθημένο Φιλόπουλο αυτός με διαγώνιο πλασέ προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 89’ φάουλ από πλάγια θέση του Σαραντόπουλου ο Μωράκης έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Κατσίποδας και η μπάλα έφυγε πλάγια στον Παπαδόπουλο, ο όποιος έκανε το διαγώνιο σουτ όμως και πάλι ο Κατσίποδας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές την Αθανασόπουλου και τον Αντωνόπουλο.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Α. Τόσκα, Αριστομενοπουλος, Λένα (82’ Τσούκλερης), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος (78’ Κ. Τόσκα), Ντίσα (84’ Καλογερόπουλος), Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αράπι (67’ Στασινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Μωραγιάννης (46’ Κατσιμαγκλής), Μαυροειδάκος, Κρεμύδας (54’ Πατσιώτης), Δουρούμης, Χαρλέπας, Τσώνης (24’ Κουκούτσης), Αλεβίζος, Πανταζής, Χαρμπίλας, Πάλιας (46 Οικονομόπουλος).

Αρκετός κόσμος είδε το ματς

Το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της Μεσσήνης, λογικό ήταν να συγκεντρώσει κόσμο στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Περισσότεροι από 500 φίλοι των δύο ομάδων και όχι μόνο έδωσαν το “παρών” και παρακολούθησαν το παιχνίδι.