Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 12:18

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Στην τελευταία θέση αλλά ελπίζει σε παραμονή

Γράφτηκε από τον

Οπως με τη Ζάκυνθο, έτσι και με την έτερη ομάδα του νησιού στις εθνικές κατηγορίες το Τσιλιβή, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου ηττήθηκε με σκορ 2-1 και ισοβαθμεί πλέον με τον Παναργειακό στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ προηγήθηκε την Κυριακή με τον Βιγιαφανε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και υποχρέωσαν τους νεοφώτιστους στην τέταρτη φετινή τους ήττα. Οι άλλες δύο είναι από τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 στην πρεμιέρα και από το Ναύπλιο στο “Καπετάν Βασίλης” με σκορ 2-3.

Τα μοναδικά θετικά αποτελέσματα για το Διαβολίτσι σημειώθηκαν με τον Πανγυθεατικό (νίκη με 2-1) και εκτός έδρας με τον Παναργειακό (0-0).

Οι αριθμοί ωστόσο δεν λένε πάντα την αλήθεια, αφού η Μεσσηνιακή ομάδα έχει παλέψει σε όλα σχεδόν τα ματς και έχει χάσει στις λεπτομέρειες τους βαθμούς.

Εβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, έχασε στις λεπτομέρειες βαθμούς

Με το Ναύπλιο δέχτηκε δύο γκολ στο φινάλε και το 2-1 έγινε 2-3, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Με τη Ζάκυνθο ισοφάρισε στο 90’ και στην επόμενη φάση δέχτηκε το γκολ της ήττας, ενώ κόντρα στο Τσιλιβή είχε ευκαιρίες στο 0-1 για δεύτερο γκολ το ίδιο και στο 1-1, αλλά και στο 2-1.

Ακόμα στο Αργος που πήρε το βαθμό, μπορούσε στο φινάλε να φύγει με το τρίποντο.

Παρά τους 4 βαθμούς πάντως σε έξι αγωνιστικές τίποτα δεν έχει χαθεί, αφού οι βαθμολογικές διαφορές είναι πολύ μικρές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή απέχει 5 βαθμούς. Σε αυτήν βρίσκονται ο Πανηλειακός και ο Αστέρας Βλαχιώτης με 9 βαθμούς.

Στη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Βάρδα (8 βαθμοί), ο Πανγυθεατικός, η Θύελλα Πατρών (από 6 βαθμούς), ο Ολυμπιακός Ζαχάρως (4 βαθμοί) και ο Παναργειακός με το Διαβολίτσι (4 βαθμοί).

Ο ΑΟΔ έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας ματς στο ξεκίνημα και μόλις δύο στο γήπεδό του από τα οποία κέρδισε το ένα.

Την προσεχή αγωνιστική το Διαβολίτσι επιστρέφει στο “Καπετάν Βασίλης” για να υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνέικων, με σκοπό τη δεύτερη φετινή νίκη που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Να θυμίσουμε πως από χθες στο τεχνικό τιμ του Α.Ο. Διαβολιτσίου βρίσκεται και ο Νίκος Κακαλέτρης.