Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 13:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επεσε από την κορυφή και έχει δύσκολο πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επεσε από την κορυφή και έχει δύσκολο πρόγραμμα

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας γνώρισε την Κυριακή η Καλαμάτα που έχασε 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μια ήττα που, όπως και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με το Διαγόρα, συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση καθώς η Καλαμάτα δεν θύμιζε σε καμιά περίπτωση την ομάδα που κέρδισε 3-0 την Λάρισα την περασμένη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ετσι έπεσε για πρώτη φορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League με τον προπονητή της Βασίλη Βούζα μάλιστα να κάνει λόγο για “κρίση στην ομάδα”, μετά τις δύο ήττες πρωταθλήματος.

Η “Μαύρη Θύελλα” βέβαια είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή, όμως η αστάθεια στην απόδοση της δημιουργεί προβληματισμό για την συνέχεια.

Το πρόγραμμα άλλωστε δυσκολεύει το επόμενο διάστημα με την Καλαμάτα να δίνει εκτός έδρας τα τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα έχει μπροστά της δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχικά με την Τρίγλια και στην συνέχεια με την εκ των πρωτοπόρων Καβάλα. Θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και στην συνέχεια θα παίξει εκτός έδρας με την Βέροια. Μια τετράδα αγώνων που μπορεί να την διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και να την απομακρύνει από τις προνομιούχες δύο πρώτες θέσεις, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόσωπο που θα δείξει.