Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 19:20

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ποντάρει στην έδρα για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ποντάρει στην έδρα για την παραμονή

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Μπεκιάρη που κράτησε το μηδέν και σκόρερ τον Κώστα Κορμπή στο 78’, η Α.Ε. Αβίας νίκησε την Κυριακή με 1-0 την Κυπαρισσία και πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στην Α’ τοπική.

Μια νίκη που πέρα από βαθμολογική, δίνει και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Κάμπου, καθώς επιτεύχθηκε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Κυπαρισσία, που στοχεύει στον τίτλο.

Πλέον η Α.Ε. Αβίας ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, αφού το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου περιλαμβάνει έξι από τα εννέα ματς στον Κάμπο!

Στην Αβία ποντάρουν στην έδρα ώστε η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή.

Στα θετικά πέρα από το πρόγραμμα, είναι ότι έχουν μειωθεί και τα προβλήματα τραυματισμών. Γεγονός που δίνει περισσότερες επιλογές στο Διονύση Πουλή.

Ο τεχνικός της Αβίας θα προφυλάξει πάντως τους Τσουλάκο και Γεωργουλέα στο ματς που ακολουθεί στη Μεσσήνη με τον πρωτοπόρο Πάμισο, αφού θεωρητικά το επόμενο εντός με τη Σπερχογεία είναι πιο βατό. Στον Κάμπο θα παίξει ακόμα με Μάνη (κοινή έδρα), Καλό Νερό, Μεθώνη, Κορώνη και Τέλλο Αγρα.

Τα τρία εκτός έδρας ματς μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου είναι με Πάμισο, Τσικλητήρα και Ανδρούσα.