Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: "Κομβικό το ματς με Τρίγλια", εκτιμά ο Βούζας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: "Κομβικό το ματς με Τρίγλια", εκτιμά ο Βούζας

 

Σε θέση κυνηγού για πρώτη φορά στην κούρσα της Football League βρίσκεται η Καλαμάτα.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου, την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας και καλείται πλέον να αντιδράσει. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Τρίγλια και Καβάλα, ενώ στην προσεχή τετράδα των αγώνων θα παίξει μόλις μια φορά ενώπιον του κοινού της (με τον Ασπρόπυργο), αφού έχει εκτός και τη Βέροια.

Θεωρητικά το πιο βατό παιχνίδι είναι το κυριακάτικο (3 μ.μ.) με την Τρίγλια που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

"Μετά τις δύο σερί ήττες είναι κομβικό για εμάς το ματς και πρέπει να κερδίσουμε. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή, γιατί δεν είναι εύκολος αντίπαλος παρότι έχει χάσει αρκετά παιχνίδια", η εκτίμηση του Βασίλη Βούζα.

Ο προπονητής της Καλαμάτας μιλώντας στην "Ελευθερία" για τον μεθαυριανό αγώνα ξεκαθάρισε ότι όλα εξαρτώνται από τη "Μαύρη Θύελλα".

"Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας δεν θα έχουμε πρόβλημα", λέει χαρακτηριστικά. Η Καλαμάτα απέχει ένα βαθμό από την πρώτη θέση και θα αγωνιστεί μεθαύριο χωρίς περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Χωρίς τρεις αμυντικούς

Με απουσίες θα αναχωρήσει σήμερα για τη Χαλκιδική η Καλαμάτα, αφού ο Γαλούπης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και ο Τσουβαλτσίδης δεν είναι ακόμα έτοιμος. Πρόκειται για δύο παίκτες που καλύπτουν το αριστερό και δεξί άκρο, αντίστοιχα της άμυνας. Εκτός πλάνων είναι και ο Κωνσταντινόπουλος (αριστερό μπακ), αφού αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ετσι ο Βασίλης Βούζας θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει το ιδανικό σχήμα στα μετόπισθεν.