Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 12:12

ΤΡΙΓΛΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Τρίτη σερί ήττα με κακή εμφάνιση και στο -4 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΤΡΙΓΛΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Τρίτη σερί ήττα με κακή εμφάνιση και στο -4 από την κορυφή

 

Το κακό... τρίτωσε για την Καλαμάτα. Μετά τις ήττες από Διαγόρα στη Ρόδο και Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο, η Καλαμάτα έχασε χθες και από την ουραγό Τρίγλια με σκορ 1-0.

Ο Παπαδημητρίου πέτυχε στο 44' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και υποχρέωσε τη "Μαύρη Θύελλα" στην τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ενα αποτέλεσμα που ενδέχεται να φέρει εξελίξεις, καθώς για μία ακόμα φορά η Καλαμάτα προβλημάτισε με την απόδοσή της και με 10 βαθμούς ισοβαθμεί με το Διαγόρα στην 7η θέση.

Η διαφορά δε από την κορυφή αυξήθηκε στους 4 βαθμούς και ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα. Η τελευταία είναι σαφώς πιο δύσκολο εμπόδιο από την ομάδα της Χαλκιδικής που μέχρι χθες ήταν στην τελευταία θέση. Βρήκε όμως μια κακή Καλαμάτα και πανηγύρισε ιστορική νίκη. Οχι ότι οι γηπεδούχοι έκαναν σούπερ εμφάνιση, αλλά η “Μαύρη Θύελλα” είναι σε άσχημο... φεγγάρι αυτό το διάστημα και μοναδική εξαίρεση είναι το ματς του κυπέλλου με τη Λάρισα. Στο πρωτάθλημα η μία κακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη, με τελευταία χθες στη Χαλκιδική σ’ ένα παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ενδεικτικό ότι μέχρι το 40’ δεν είχε καταγραφεί η ευκαιρία. Νωρίτερα η Καλαμάτα είχε χάσει τον Στεργίδη που τραυματίστηκε στο 20’, ενώ φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξόπουλου από τον Ζώτο στο 23’.

Στο 44’ ο Παπαδημητρίου προειδοποίησε με σουτ που πέρασε πάνω από την εστία και στο 45’ ο ίδιος παίκτης από ασίστ του Ευθυμιάδη έγραψε το 1-0. Η Τρίγλια πήγε στα αποδυτήρια με σκορ και ψυχολογία υπέρ της.

Στο 46’ μάλιστα έχασε ευκαιρία με τον σκόρερ που δεν μπόρεσε να νικήσει το Στεφανάκο από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μετά το 55’ η Καλαμάτα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να αμύνονται και να παίζουν με αντεπιθέσεις. Παρά την κατοχή της μπάλας όμως η “Μαύρη Θύελλα” δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για την εστία των γηπεδούχων που κράτησαν μέχρι το τέλος το 1-0.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Πότσι, Παπαδημητρίου (85’ Εππας), Ευθυμιάδης (64’ Σαρβανίδης), Ζορμπάς, Ντούγκα (85’ Ματζίρης), Λεμονής

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Στεργίδης (20’ λ.τρ. Κουιρουκίδης), Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος, Τζόκιτς, Οσμάναγκιτς Βουκμίροβιτς, Ράκιτς