Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 16:24

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΕ. ΑΒΙΑΣ 5-1: Δεν τον ζαλίζει η κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΕ. ΑΒΙΑΣ 5-1: Δεν τον ζαλίζει η κορυφή

 

Μετά τις ισοπαλίες με Πανθουριακό (0-0) και Εθνικό Μελιγαλά (1-1) στο κύπελλο, ο Πάμισος επέστρεψε χθες στις νίκες.

Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε με 5-1 την Α.Ε. Αβίας και συνεχίζει μόνη στην κορυφή της Α’ τοπικής έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε 7 αγωνιστικές. Το μόνο αρνητικό από το χθεσινό παιχνίδι που έγινε στον Αγιο Νικόλαο, ότι παραβιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η εστία της.

Οι Νησιώτες καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, μιας και στο 25’ το σκορ ήταν 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 43’ σε 3-1, αλλά μέχρι εκεί. Ο Πάμισος πέτυχε δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο μέρος και έδωσε διαστάσεις στη νίκη του.

Το 1-0 έγινε στο 4’ με σουτ του Παπαδόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 15’ διπλασίασε τα τέρματα του Παμίσου και στο 25’ ο Αράπη έκανε το 3-0.

Η Αβία είχε δοκάρι σε σουτ του Δ. Κορμπή στο 40’ και τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 3-1. Ο Γεωργαντάς επιχείρησε σουτ ο Τόσκα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κώστας Κορμπής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ άργησαν να έρθουν, αφού το 4-1 έγινε στο 80’ από τον Χαραλαμπόπουλο και το 5-1 στο 90’ από τον Στασινόπουλο.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Μπασιλάρη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ντίσα (70’ Νικολά), Παπαδόπουλος, Βλάχος (65’ Στασινόπουλος), Κουλόπουλος, (68’ Πολυχρόνης), Αράπι (74’ Καλογερόπουλος).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης (46’ Χριστόπουλος), Γ. Βαβαρούτσος,. Τζανετέας, Γ. Καρδάσης, Θ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Κωνσταντόπουλος (35’ λ.τρ. Αλντέσκου, 75’ λ.τρ. Ε. Βαβαρούτσος), Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Γιαννέας, Γεωργαντάς (46’ Π. Καρδάσης).