Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 19:46

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-1: Πρώτη νίκη με Χαρλέπα

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που επικράτησε στο γήπεδο του Κάμπου με 1-0 της Α.Ε. Μάνης.

Το “χρυσό”, όπως αποδείχθηκε γκολ σημείωσε ο Γ. Χαρλέπας δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα στο 43’ ο Τσώνης έκανε το σουτ για να αποκρούσει αρχικά ο Κατσαρέας και στην επαναφορά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Χαρλέπας, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Προσπάθησαν αμυντικά να μην απειληθούν και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν το καλύτερο σε κάποια από τις επιθετικές τους προσπάθειες. Ετσι σε μία από τις λίγες φάσεις που έκαναν στο παιχνίδι ευτύχησαν να σκοράρουν και όπως φάνηκε από την εξέλιξη της αναμέτρησης, το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να τους δώσει τους τρεις πολύτιμους πόντους. Βέβαια μεγάλο μερίδιο για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα έχει και ο έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Κατσίποδας, που με σωτήριες επεμβάσεις στην διάρκεια του 90λεπτου, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 70’ με τον Πατσιώτη, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Η Α.Ε. Μάνης, είχε καλή παρουσία στον αγώνα, δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως είτε γιατί οι παίκτες της ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια, είτε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Ετσι από τη στιγμή που δεν βρήκαν απάντηση στο γκολ που δέχτηκαν στο 43’ γνώρισαν την ήττα. Οι κυριότερες ευκαιρίες που είχαν στο παιχνίδι ήταν με τους Φετάχου, Χελά, Χατζηπαναγιώτη και Π. Σπυρέα. Συγκεκριμένα, στο 10’ και στο 15’ κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα του Φετάχου απέκρουσε ο Κατσίποδας. Στο 19’ σουτ του Χελά έξω από την περιοχή απέκρουσε σε κόνρερ ο Κατσίποδας. Στο 31’ από σέντρα του ο Ηλ. Δουρούμης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Χελάς με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 50’ σουτ του Χατζηπαναγιώτη έξω από την περιοχή και πάλι ο Κατσίποδας με σωτήρια επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 54’ γύρισμα του Χελά από αριστερά μέσα στην περιοχή για τον Φετάχου, αυτός μόνος σε άδεια εστία έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 81’ παράλληλα σέντρα του Χελά για τον Π. Σπυρέα, αυτός σχεδόν από το ένα μέτρο και σε άδεια έστειλε πλάσαρε άουτ.

 Ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 75’ όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Τσουλάκος από μαρκάρισμα αμυντικού. Ο διαιτητής Πλακογιάννης δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γ. Μιχαλόπουλος, Σταυρόπουλος.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κατσαρέας, Χατζηπαναγιώτης, Στύλλα (46’ Πουλάκος), Καμπανάρος, Πολυμενέας, Ηλ. Δουρούμης, Τσουλάκος, Μπέρμπερη (52’ Π. Σπυρέας), Χελάς, Αλεξανδρόπουλος, Φετάχου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Γιαννόπουλος (79’ Κατσιμαγκλής), Μωραγιάννης (29’ Μαυροειδάκος), Κουκούτσης, Β. Δουρούμης, Χαρλέπας (88’ Οικονομόπουλος), Τσώνης, Αλεβίζος, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης (85’ Πανταζής).