Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 13:41

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-0: Ηττα μετά από ένα μήνα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις σερί νίκες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου γνώρισε χθες την ήττα στον Πύργο με 1-0 από τον Πανηλειακό.

Ο ΑΟΔ πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ιστορική ομάδα του Πύργου, που βρήκε τη λύση στο 73’ με τον Π. Τσίγκρηλα. Μια νίκη – ανάσα για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Πλέον η ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 13 βαθμούς, όσους έχει η Μεσσσηνιακή ομάδα, αλλά και ο Πανηλειακός, η Βάρδα και η Θύελλα Πατρών που είναι επόμενος αντίπαλος για το Διαβολίτσι.

Ο ΑΟΔ είχε να ηττηθεί από τις 27 Οκτωβρίου (2-1 από το Τσιλιβή στη Ζάκυνθο). Εκτοτε ακολούθησε σερί νικών με μηδέν παθητικό. Το σερί στην άμυνα θα μπορούσε να μεγαλώσει και στον Πύργο, καθώς το Διαβολίτσι δεν δέχτηκε πολλές φάσεις και στον αντίποδα είχε στιγμές για να σκοράρει.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα και για τη διαιτησία του Μπόζνου από την Αρκαδία, ο οποίος όπως λένε έπαιξε... έδρα.

Στη φάση μάλιστα του γκολ είχε προηγηθεί φάουλ στον Σταματελόπουλο στο χώρο του κέντρου που δεν σφυρίχτηκε.

Οσον αφορά το ματς στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 3’ η προσπάθεια του Πρέντι πέρασε άουτ, όπως και του Βιγιαφάνε στο 21’. Στο 38’ το Διαβολίτσι άγγιξε το γκολ όταν σε συρτό γύρισμα του Πιτσιλή από αριστερά, ο Δ. Τσίγκρηλας με προβολή έδιωξε προ του Γραμματικόπουλου ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΔ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς ουσία. Στο 57’ ο Μουλιάτος σούταρε με την μπάλα να περνά άουτ.

Ιδια κατάληξη και η κεφαλιά του Λούσκου στο 69’ για τον Πανηλειακό από κόρνερ του Μπάλλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως άνοιξε το σκορ.

Ο Σταματελάτος σούταρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στη συνέχεια με νέο σουτ ο Π. Τσίγκρηλας έκανε το 1-0.

Το Διαβολίτσι προσπάθησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά ο Πανηλειακός με σφιχτή άμυνα κράτησε το προβάδισμα και στην αντεπίθεση είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ με τον Σταματελάτο στο 84’ (δεν πρόλαβε οριακά να σπρώξει την μπάλα με προβολή στην κενή εστία) και τον Αντύπα στο 91’ (απέκρουσε ο Καλογερόπουλος).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Χ. Μπάλλας (87′ Κουζής), Δ. Τσίγκρηλας, Τσαμπουρής (60′ λ.τ Παπαπέτρου), Λίλα, Λούσκος, Σταματελάτος, Π. Τσίγκρηλας ;(75′ Μπουρνέλης), Πρέντι, Κύτταρης (90’Αντύπας).

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καλογερόπουλος, Τζαλάκου, Χότζα (60′ λ.τρ. Λιόλιος), Σεντεμέντες, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνε, Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής (80′ Φωτόπουλος), Τζανετέας.