Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 17:34

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Πετούσε... φωτιές στο β’ ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Πετούσε... φωτιές στο β’ ημίχρονο (φωτό)

 

Η Εράνη ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της Α’ τοπικής με τον Πάμισο, τον οποίο νίκησε με το ευρύ 3-0!

Οι Φιλιατρινοί ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και υποχρέωσαν τους νησιώτες στην πρώτη τους φετινή ήττα, ενώ παράλληλα τους έριξαν από την κορυφή της βαθμολογίας!

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου είχε ένα φοβερό διάστημα στο β’ 45λεπτο, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά με τους Βλαχόπουλο, Βέλλη και Ανδρώνη!

Ετσι η Εράνη μείωσε την διαφορά από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς και έδειξε... σφιγμό για την υπόθεση τίτλος!

Από την άλλη ο Πάμισος πήγε στα Φιλιατρά δίχως τους Σαραντόπουλο και Κατσιβαρδέα, είχε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και έφυγε για πρώτη φορά φέτος με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Μεσσήνης δέχθηκε τρία γκολ σε 12 λεπτά, ενώ είχε δεχθεί μόλις ένα σε οκτώ αγώνες!

Υπό το βλέμμα του Νίκου Λυμπερόπουλου

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως στο γήπεδο βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Εράνη και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Φιλιατρινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τέως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είδε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη, όσο και από την εμφάνιση. 

Ευκαρίες στο πρώτο για τον Πάμισο

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Σε δύο φάσεις ο Αράπη, μια ο Κουλόπουλος και μία ο Βλάχος, απείλησαν για τους νησιώτες. Απεναντίας η Εράνη είχε να επιδείξει δύο καλές στιγμές με τους Χρονόπουλο και Βλαχόπουλο.

Στο 58’ το 1-0 με Βλαχόπουλο

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και αφού είχαν οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χρονόπουλου στο 52', στο 58' άνοιξαν το σκορ... Ο Βλαχόπουλος έκανε μια σέντρα σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Τόσκα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο τρόπος που δέχθηκε το γκολ ο Πάμισος, επηρέασε τους παίκτες του Γιώργου Καλόμαλου που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Δεύτερο γκολ με Βέλλη

Η Εράνη με την ψυχολογία υπέρ της έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 62’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χρονόπουλου, ο Βέλλης με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έγραψε το 2-0.

Στο 69’ το 3-0 με Ανδρώνη

Οι “πράσινοι” των Φιλιατρών ήταν καταιγιστικοί και στο 69’ έφτασαν και σε τρίτο γκολ... Υστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Βλαχόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Γριβοκωστόπουλος πρόλαβε και γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο προωθημένος Ανδρώνης με κεφαλιά έστειλε από κοντά εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Η υπόθεση νίκη πλέον είχε κριθεί με την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου να χάνει άλλες δύο ευκαιρίες με τους Βέλλη και Πέππα για να σημειώσει ευρύτερο σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μπουρίκα και Μιχαλόπουλο.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Μπουρδέκας, Κώτσος (85’ Οικονομόπουλος), Ασημακόπουλος, Πέππας, Χρονόπουλος (60’ Χάρμπας), Βλαχόπουλος (89’ Α. Γιαννακόπουλος), Βέλλης (86’Λαμπρόπουλος).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χ. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης, Φιλόπουλος, Μπορχάν (78’ Τσούκλερης), Ντίσα, Παπαδόπουλος (83’ Πολυχρόνης), Βλάχος, Κουλόπουλος (75’ Κ. Τόσκα), Αράπη.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου