Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 19:49

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Παρέμεινε ουραγός και δίχως εντός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε την 9η αγωνιστική κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα του ο Τέλλος Αγρας που παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία της Α’ τοπικής...

Η Ανδρούσα πήρε την ισοπαλία 1-1 στους Γαργαλιάνους και διατηρήθηκε τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα η ομάδα του Λάκη Σπάλλα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, μιας και ήταν μπροστά στο σκορ από το 22’ με γκολ του Θεοδοσόπουλου όμως ο Αγρας ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο με πέναλτι – γκολ του Ακασού.

Παράπονα Ανδρούσας για διαιτησία

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έμειναν με πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Καυκά. Συγκεκριμένα φωνάζουν για την αποβολή που δόθηκε στον Ξυδιά στο β’ ημίχρονο, για το εις βάρος του πέναλτι, αλλά και για άλλες φάσεις ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ανδρούσα ήταν απειλητική και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον αγχωμένο Τέλλο Αγρα.

Προηγήθηκε με Θεοδοσόπουλο

Μάλιστα στο 22’ άνοιξε το σκορ όταν μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Καλογερόπουλου, ο Θεοδοσόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Η Ανδρούσα μάλιστα είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τους Τσαναλία και Θεοδοσόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά και το έργο τους έγινε πιο εύκολο στο 60’ όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες...

Αποβλήθηκε στο 60’ ο Ξυδιάς

Ο Ξυδιάς που είχε μια κίτρινη κάρτα τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον κ. Καυκά να του δείχνει δεύτερη και να τον αποβάλει γιατί μπήκε στο γήπεδο δίχως την άδεια του, κάτι που αμφισβήτησαν οι άνθρωποι της Ανδρούσας.

Με παίκτη παραπάνω η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα βγήκε μπροστά και τα έπαιξε όλα για όλα... Στο 65’ το σουτ του Γρ. Αναστασόπουλου απέκρουσε ο Μπαχράμης, ενώ στο 74’ ο Κάππος έκοψε από τα αριστερά στον Ακασού που σούταρε ψηλά άουτ.

Και φτάνουμε στο 80’ όταν ο Ακασού κέρδισε πέναλτι από τον Παυλάκο,

μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Ο Ακασού ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχασε τεράστια ευκαιρία στο 82’ να κάνει την ανατροπή όταν ο Τηλεμάχου έκανε τη σέντρα για τον Μπάνζιο που πλάσαρε άουτ μέσα από την μικρή περιοχή!

Το ματς σφύριξε ο Καυκάς και βοηθοί ήταν οι Τζεμαλάι και Αντωνόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Ακασού, Κιεσέ, Γεωργόπουλος, Κάππος, Γεωργακόπουλος, Μαραβέλας, Λακριντής (46’ Γρ. Αναστασόπουλος), Τηλεμάχου, Μπάνζιο, Μπολούν.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Χαρίτος, Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Καλογερόπουλος, Ιμεράσι, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (70’ Δέδες), Τσολχάι.

Παραιτήθηκε ο Σπάλλας!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ανδρούσας Λάκης Σπάλλας δήλωσε την παραίτηση του στη διοίκηση της ομάδας, για διάφορα εσωτερικά θέματα. Μένει να δούμε αν θα μεταπειστεί να συνεχίσει ο καλαματιανός τεχνικός ή αν θα εμμείνει σε αυτή.