Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 19:36

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 6-1: Με πέντε γκολ του Γιάννη Χελά!

Γράφτηκε από τον

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χελά, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ, η Α.Ε. Μάνης επιβλήθηκε 6-1 της Α.Ε. Αβίας, στο τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κάμπου.

Ο έμπειρος επιθετικός με τη συνολική του παρουσία και τα 5 γκολ, οδήγησε την ομάδα του στην μεγαλύτερη σε σκορ νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη η τυπική φιλοξενούμενη χθες Α.Ε. Αβίας, που φωνάζει, ότι πριν δεχτεί το πρώτο γκολ, είχε γίνει επιθετικό φάουλ, στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε στο α’ 45λεπτο. Στην επανάληψη δέχτηκε στα πρώτα λεπτά το 2ο γκολ και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.

Τα γκολ

 Στο 41’ ο Χελάς μετά από σέντρα του Πουλάκου, o Χελάς με πλασέ άνοιξε το σκορ. Με το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ ο Χελάς με σέντρα σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 52’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία Τσουλάκου με Δουρούμη, ο πρώτος έκανε τη σέντρα και ο Χελάς με κεφαλιά το “έγραψε” το 3-0, κάνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Στο 56’ ο Γιαννέας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κ. Κορμπής που τη βρήκε, της άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-1. Στο 60’ από σέντρα του Δουρούμη, ο Χελάς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 4-1. Στο 72’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 85’ μετά από ωραία συνεργασία των Αλεξανδρόπουλου, Κλ. Σπυρέα και Πετ. Σπυρέα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Χελάς με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 6-1, με τον ίδιο να φτάνει τα 5 γκολ στο παιχνίδι.

Δύο αποβολές από τον πάγκο

Παράπονα από το διαιτητή Αλεξέα έχει η Α.Ε. Αβίας για τον πρώτο γκολ που δέχτηκε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Οπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας πριν το γκολ είχε γίνει επιθετικό φάουλ, το οποίο δεν δόθηκε και στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 1-0. Αμέσως μετά το γκολ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες, που είχαν σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον πάγκο ο προπονητής Διονύσης Πουλής (απευθείας κόκκινη) και με τη λήξη του ημιχρόνου ο παράγοντας Κώστας Μπαχράμης (με 2η κίτρινη).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πουλάκος (73’ Στύλλα), Βαβαρούτσος, Χατζηπαναγιώτης (65’ Πετ. Σπυρέας), Πολυμενέας, Αλεξανδρόπουλος, Μπέρμπερη (76’ Ντουράι), Δουρούμης, Τσουλάκος, Φετάχου (70’ Κλ. Σπυρέας), Χελάς.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Γ. Βαβαρούτσος (30’ λ.τρ. Δ. Κορμπής), Αθ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Τζανετέας, Γεωργαντάς, Κ. Κορμπής, Γεωργουλέας (46’ Πολυμενέας), Π. Καρδάσης (50’ Γιαννέας), Γεωργίκος (58’ λ.τρ. Τσουλάκος), Γ. Καρδάσης.