Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 10:59

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αποφασισμένος για νίκη με Θύελλα Πατρών

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αποφασισμένος για νίκη με Θύελλα Πατρών

 

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο σημερινό εντός έδρας ματς με τη Θύελλα Πατρών (3 μ.μ.).

Ο ΑΟΔ έχει μπροστά του δύο σερί παιχνίδια στο γήπεδο "Καπετάν Βασίλης" και θεωρητικά το σημερινό είναι πιο βατό, μιας και την επόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί τη Σπάρτη, που διεκδικεί τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Η Θύελλα, όπως και το Διαβολίτσι, μάχεται για την παραμονή, αλλά την περασμένη αγωνιστική νίκησε στην Πάτρα με 2-0 τη Σπάρτη. Κάτι που σημαίνει ότι η Μεσσηνιακή ομάδα, που την περασμένη Κυριακή έχασε στον Πύργο από τον Πανηλειακό, θα πρέπει να μπει... υποψιασμένη και αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πάρει τους 3 βαθμούς και να μείνει πάνω από τη ζώνη.

Με τη δύναμη της έδρας

Το Διαβολίτσι μετά την ήττα - σοκ (από 2-0) με 2-3 από το Ναύπλιο στις 29 Σεπτεμβρίου, έχει κερδίσει στην έδρα του όλα τα ματς που έχει δώσει (2-1 τον Πανγυθεατικό, 2-0 το Διαγόρα Βραχνέικων, 1-0 την Ενωση Ερμιονίδας).

Με την ώθηση του κόσμου θα επιδιώξει σήμερα Κυριακή το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο ώστε να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.

Αδύναμη μακριά από την Πάτρα

Η Θύελλα έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, εκ των οποίων μόνο οι τρεις είναι εκτός έδρας.

Μακριά από την Πάτρα έχει σκοράρει μόλις μια φορά στη νίκη με 1-0 επί του Παναργειακού και μετρά 4 ήττες, η πιο "βαριά" το 7-0 από την Ενωση Ερμιονίδας. Ακόμα έχει ηττηθεί με 1-0 από το Ναύπλιο και τον Πανγυθεατικό και 2-0 από το Διαγόρα Βραχνέικων, ομάδες που κέρδισε το Διαβολίτσι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Γεωργιόπουλος και Αθανασόπουλος εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όχι όμως και ο Κυριαζόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες.