Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 19:18

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Κορώνης, εκεί όπου ο τοπικός Ακρίτας έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, στο πρώτο ήταν πιο δραστήριος ο Απόλλωνας, και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ είχε πολύ νωρίτερα να έχει σκοράρει. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Κορώνης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβγαλε αντίδραση και πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτό που κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης δεν είχε στη διάθεση του για το παραπάνω ματς, τους Σαντιάγκο Χοτζόλι, λόγω τιμωρίας, τον στρατευμένο Μάρκο Τσάνι και τους τραυματίες Κώστα Μουτζούρη και Αρη Κρητικάκη.
Στο 3’ ο Βασιλόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον Σακκά έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 15’ ο Δαλκαφούκης με σουτ από τη μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ. Στο 52’ ο Διακουμής με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 75’ ο Μάραντος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Πλακογιάννης υπέδειξε την παράταξη. Ο Κουτσουμπός με εύστοχη εκτέλεση έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ακρίτα. Στο 87’ από σέντρα του Σπανού ο Μπάκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Πλακογιάννη για τις αποφάσεις του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Αδαμόπουλος, Μιχαλόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Σαρέλας, Μπίζος, Δ. Κουτσουμπός, Καπινιάρης (85’ Τέντες), Μάραντος, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Σταμάτης, Πάλιας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κυριακόπουλος, Κακκαλής, Δασκαλάκης, Παχής, Ι.Δ. Καραχάλιος, Κουντάνης, Σπανός, Βασιλόπουλος (80’ Κωνσταντόπουλος), Δαλκαφούκης (60’ Παναγάκης), Παπαθεοδώρου, Μπάκας.