Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 18:33

Aστέρας Τρίπολης: Τελειώνει από τον πάγκο ο Χιμένεθ

Γράφτηκε από τον

Η πρόκριση του Αστέρα στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας δεν στάθηκε αρκετή για να κρατήσει τον Μπόρχα Χιμένεθ στον πάγκο, με τον Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με την επικράτησή του με 3-2 επί του Πλατανιά, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κερδίσει πόντους εμπιστοσύνης το Μπόρχα Χιμένεθ.

Τουναντίον. Η δυσκολία που αντιμετώπισε ο Αστέρας για να πάρει το εισιτήριο, με το ματς να οδηγείται στην παράταση (ηττήθηκε με 1-0 στην κανονική διάρκεια) και να χρειάζεται να ανατρέψει εκεί το εις βάρος του 2-1, μέτρησε εις βάρος του Ισπανού τεχνικού, με αποτέλεσμα να είναι μία ανάσα από το να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Αιτία δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση των Αρκάδων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τους Χανιώτες αλλά και η προβληματική παρουσία τους στη Super League 1, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκονται στην 12η θέση, με απολογισμό μόλις 11 πόντους μετά από 12 αγωνιστικές.

Σημειώνεται ότι η ερχόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Αστέρα είναι απέναντι στην ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική της Super League 1, με το ματς να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (8/12, 17:15).

Πηγή: sport24.gr