Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 19:59

Νέα παράταση πήρε η υπόθεση Πούτση…

Γράφτηκε από τον

Νέα παράταση πήρε η υπόθεση Πούτση στην "Μαύρη Θύελλα", καθώς ούτε σήμερα βγήκε η απόφαση από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα έχει κάνει έφεση σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης, σύμφωνα με την οποία μηδενίστηκε στο ματς με την Προοδευτική λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Πούτσι και της αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί που είχε κερδίσει στο γήπεδο. Η επιτροπή της ΕΠΟ δεν εξέτασε τελικά χθες το θέμα, όπως είχε προγραμματιστεί και έτσι η απόφαση για το αν θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί ή όχι, θα πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Ετοιμάζονται για Ρούβα...

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρούβα συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», όπου θα γίνει και η αυριανή στις 2 μ.μ. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή το μεσημέρι οδικώς για την Αθήνα, από όπου θα ταξιδέψει το βράδυ με το καράβι για την Κρήτη.
Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Πασάς, Μπελεβέντης και Καντούτσης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Ζόραν Γέφτοβιτς.
Όσον αφορά τον Θοδωρή Πούτση, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Προοδευτική.

Σφυρίζει ο Τζουανόπουλος

Το παιχνίδι του Ρούβα με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Τζουανόπουλος από την Αχαΐα με βοηθούς τους Τσιρίνη (Αχαΐας) και Ντζουροπάνο (Δ. Αττικής).
Ο Σωτηριάδης από το Λασίθι θα είναι 4ος διαιτητής και ο Χριστοδουλάκης από το Ρέθυμνο παρατηρητής του αγώνα.
Ν.Τσ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ