Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 18:52

Tελικό με ΠΑΟΚ θέλει ο Κουτσιανικούλης

Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, πάντως, να εκτιμά ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού στη Λεωφόρο.

«Βάλαμε τις βάσεις πρόκρισης για το δεύτερο παιχνίδι. Όπως είπε ο προπονητής μας υπάρχει και το… δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα. Βάλαμε το γκολ με τον Θανάση (σ.σ. Παπάζογλου) και έχουμε πολλές ελπίδες πλέον. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, ήταν παιχνίδι κέντρου, θέλαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Οι πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς είναι 50-50, ακόμα και με το 1-0 υπέρ μας. Η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη, παρότι έχουμε το προβάδισμα», είπε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στον Αrena FM.

Ωστόσο, ο Κουτσιανικούλης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα ήθελε να δει έναν τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΟΦΗ και της παλιάς του ομάδας, του ΠΑΟΚ δηλαδή.

«Μακάρι να πάμε τελικό. Προτιμώ έναν τελικό ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, είναι σωματεία αδελφοποιημένα και λόγω Θύρας 4 και λόγω κοινών χρωμάτων. Θα είναι διαφορετικός ασπρόμαυρος τελικός, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ο κλασικός τελικός στην Ελλάδα, στον οποίο θα παίζει ο Ολυμπιακός με… κάποια ομάδα. Θα είναι διαφορετικός τελικός το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ και ένα ματς που θα κριθεί στα ίσα», είπε ο άσος του ΟΦΗ.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR