Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 17:54

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, χωρίς οπαδούς με Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον
Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, χωρίς οπαδούς με Παναθηναϊκό

Δεν έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν χωρίς κόσμο τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με βάση την οποία οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον ΠΑΟΚ.

Τα δύο παιχνίδια στα οποία οι Πειραιώτες θα παίξουν δίχως την παρουσία των οπαδών τους στο Φάληρο είναι με ΑΕΛ (18/12) και Παναθηναϊκό (06/01). Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο 56.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ".
Πηγή: sport24.gr