Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 14:34

Εδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο Παλαίμαχοι Καλαμάτας και φοιτητές (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Για μία ακόμα φορά ο αθλητισμός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο.

Οι Παλαίμαχοι Καλαμάτας και ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έδωσαν την Τετάρτη το βράδυ φιλικό ματς, με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας. Ο αγώνας (διάρκειας 60 λεπτών) διεξήχθη στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και ήταν υπό την αιγίδα του αθλητικού φορέα του Δήμου Καλαμάτας. Οι δύο ομάδες δεν πτοήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και προσέφεραν όμορφο θέαμα. Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας νίκησαν με 3-0. Στο 3’ από σέντρα του Γαλανόπουλου, ο Φωτεινάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 49’ ο Κεράνης με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ζευγάρωσε τα τέρματα των παλαιμάχων, που πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 55’ με σουτ του Χριστοφιλέα μέσα από την περιοχή.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου ευχαρίστησε τους παλαίμαχους, οι οποίοι αγωνίστηκαν με δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς και το δήμαρχο Καλαμάτας και τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ που είναι κοντά σε αυτές τις προσπάθειες. Ο κ. Θεοδώρου ευχήθηκε να γίνει ξανά του χρόνου παιχνίδι με τους φοιτητές για τον ίδιο σκοπό.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάββας παρατήρησε ότι το εν λόγω παιχνίδι τείνει να γίνει θεσμός και είναι πολύ σημαντικό όπως είπε, να ενισχύεται το Παντοπωλείο και οι άπορες οικογένειες που περνούν δύσκολες στιγμές.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ενώ εκ μέρους των φοιτητών ο Στάθης Ζωγογιάννης είπε ότι η ομάδα του συμμετέχει για δεύτερη χρονιά σε παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα και ευχαρίστησε τους παλαίμαχους της “Μαύρης Θύελλας”.

Το φιλικό διαιτήτευσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης, με βοηθούς τους Δημήτρη Τάγαρη και Δημήτρη Ταβουλαρέα.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νίκος Μουλατσιώτης, Νικήτας Παπανικολόπουλος): Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Κορομηλάς, Κώστας Μπιζίμης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Δημήτρης Μάλαμας, Βασίλης Μπλέτσας, Αρις Γαλανόπουλος, Αγγελος Σκαφιδάς (5’ Γιώργος Σωτηρόπουλος), Φραγκίσκος Κεράνης, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Βασίλης Φωτεινάκης. Επαιξαν και οι Παναγιώτης Χριστοφιλέας, Γιώργος Σταυρόπουλος, Ηλίας Φράγκος. Στον πάγκο ήταν οι Κώστας Παλαμάρας. Κώστας Πλακουδάκης, Γιώργος Πετρόγιαννης, Κώστας Παρασκευόπουλος, Κώστας Ασημακόπουλος και Γιώργος Φλέσσας.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ (Δημήτρης Ταμπάκης): Χρήστος Τσοροβάς, Δημήτρης Μανάκος, Λεωνίδας Παντελόπουλος, Περικλής Αθανασίου, Μιχάλης Δουκάκης, Νίκος Αποστολόπουλος, Γιάννης Ζαρκαδάκης, Νίκος Ζαρκαδάκης, Στάθης Ζωγόγιαννης, Βασίλης Ζωγόγιαννης, Σωτήρης Γιωτόπουλος. Επαξαν και οι Γιώργος Κουτρουλάρος, Κωνσταντίνος Δαραβίγκας, Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, Βασίλης Καρατασάσης, Νίκος Τσουρουπάς, Γιάννης Πολύζος, Γεράσιμος Κοτροκόης, Ανδρέας Γραβάνης.