Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 17:21

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Του έσπασε το αήττητο και ανέβηκε κορυφή!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Του έσπασε το αήττητο και ανέβηκε κορυφή!

 

Με γκολ από τα... αποδυτήρια ο Ακρίτας νίκησε χθες στην Κορώνη τον Πανθουριακό και ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της Α’ τοπικής, ύστερα από την ισοπαλία του Απόλλωνα στους Γαργαλιάνους.

Οι γηπεδούχοι έγιναν μάλιστα η πρώτη ομάδα που σκοράρει και νικά φέτος τον Πανθουριακό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους για 990 λεπτά, αλλά χθες δέχτηκαν γκολ στα πρώτα 40 δευτερόλεπτα και αυτό το γκολ είχε ως συνέπεια να γνωρίσουν και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το γκολ ο Μάραντος στα... 40 δευτερόλεπτα!

Ο Τάσος Μάροντος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Κορώνη, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Α’ τοπικής. ΟΙ γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, έχοντας σε καλή μέρα και τον γκολκίπερ Σταθά που νίκησε το Λεό και το Σπυρόπουλο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Πανθουριακός απείλησε ξανά με τον Σπυρόπουλο και τον Τρίψα.

Η Κορώνη είχε μια καλή στιγμή στο 50’ με το σουτ του Γεωργιόπουλου, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κόκκαλης.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μιχαλόπουλο.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Χοτζόλι, Καπινιάρης (80’ Σαρέλλας), Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Μάραντος, Παλιάς, Σταμάτης (85’ Τέντες), Διακουμής, Γεωργιόπουλος (70’ Μουτζούρης).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Παντσιώτης, Ράπτης (60’ Παπαγιαννόπουλος) Γιαννακόπουλος Δημητρακόπουλος, Καράμπελας, Τρίψας, Εμμανουήλ, Σπυρόπουλος, Λεό, Κανελλόπουλος (55’ Αθανασόπουλος).

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη