Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 19:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Λευκή ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Λευκή ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ανδρούσα και Ολυμπιακός Ανάληψης σε σαββατιάτικο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο “Β. Μαλαφέκας” και έληξε δίχως σκορ (0-0).

Ετσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, με την Ανδρούσα να είναι στο +1 από την ομάδα της Μεσσήνης, απέχοντας όμως από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, πήγε στη δύναμη και δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 15’ ο Θεοδοσόπουλος σούταρε για να αποκρούσει ο Ηλιόπουλος, ενώ στο 32’ ο Κρεμύδας πήρε την κεφαλιά με τον Μπαχράμη να μπλοκάρει.

Φωνές για πέναλτι από τους φιλοξενούμενους

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Μπούνα από τον Γκούνη, όμως ο ρέφερι Τσουλάκος έδειξε συνέχεια στο ματς προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 48’ με το κοντινό σουτ του Κοντομανωλόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.

Η Ανδρούσα είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τους Θεοδοσόπουλο, Ξυδιά και Κοντομανωλόπουλο, ενώ ο Ολυμπιακός Ανάληψης απείλησε δύο φορές με τον Πατσιώτη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Γκούνης, Παυλάκος, Τσαναλίας, Καλογερόπουλος, Υμεράσι, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Κοντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ηλιόπουλος, Μωραγιάννης, Μαυροειδάκος, Κουκούτσης, Δουρούμης, Κρεμύδας, Πανταζής (82′ Κατσιμαγκλής), Πατσιώτης (90′ Γιαννόπουλος), Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος, Αλεβίζος.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)