Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2019 13:34

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE K17: Βαθμό στη Ρόδο πήρε η “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Ρόδο η ομάδα Κ17 της Καλαμάτας που έμεινε στο 1-1 με τον τοπικό Διαγόρα.

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επέβαλαν το ρυθμό τους και είχαν φάσεις για να πάρουν τη νίκη. Ομως η ομάδα της Καλαμάτας προσπάθησε να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα επιδίωξε σε κάποια αντεπίθεση να φανεί απειλητική και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευτύχησε σε μια από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι να πάρει κεφάλι στο σκορ, ένα γκολ που διατήρησε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Διαγόρας έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 57’ μετά από κόρνερ του Ρ. Κανανάι και αδράνεια των αμυντικών του Διαγόρα, ο Σκοπέτος με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Ορφανού και έκανε έτσι το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καθυστερήσεις (93’) όταν σε σουτ του Ρουτζιέρη η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λυκοπάντης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Καλές στιγμές

Στο 37’ σε σέντρα του Λυκοπάντη ο Ρουτζιέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 44’ σουτ του Κουλούμπρη από μακριά η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κότζας με κεφαλιά την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 81’ σουτ του Καντή απέκρουσε ο Παπανικολός. Το ίδιο συνέβη και στο 87’ σε φάουλ του Ζέλεφ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ορφανός, Κουλούμπρης, Χότζα, Ζερβός, Κοντός (76’ Καντής), Ρουτζιέρης, Κότζα (62’ Παπασταματίου), Χριστόφ (46’ Μαγκούλιας), Λυκοπάντης, Κρητικός (85’ Σάββας), Ζέλεφ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπανικολός, Σκοπέτος, Σάλα (85’ Δημητρίου), Ψυχογιάννης, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος, Δικαιουλάκος (84’ Ρούπας), Γουρνάς, Ρουμελιώτης, Μουζάκης (72’ Μάτσι), Ρ. Κανανάι.

Αναβλήθηκε η 4η αγωνιστική

Σε αναβολή των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ17, προχώρησε η επιτροπή πρωταθλήματος της Football League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Σας γνωρίζουμε ότι οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής, 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Νέων, οι οποίοι έχουν οριστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, αναβάλλονται και θα ορισθούν με νεότερο έγγραφο της Διοργανώτριας”.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, περιελάμβανε τους αγώνες Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός, ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω, Καλαμάτα – Ιάλυσος και ρεπό είχε ο Ασπρόπυργος.

 

FOOTBALL LEAGUE Κ17

1oς όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(3η αγωνιστική)

Διαγόρας- Καλαμάτα 1-1

Ιωνικός – Ιεράπετρα 2-0

Αιγάλεω - Ασπρόπυργος ανεβλήθη

Ρεπό: Ιάλυσος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Διαγόρας 5-2 6

2. Καλαμάτα 4-3 4

-. Ιωνικός 4-3 4

4. Ιεράπετρα 1-2 3

-. Αιγάλεω 2-4 3

6. Ασπρόπυργος 0-1 1

7. Ιάλυσος 0-1 0

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Καλαμάτα, Διαγόρας Ρόδου, Ιάλυσος

* Εκκρεμούν οι αγώνες ΟΦ Ιεράπετρας – Ιάλυσος, Αιγάλεω - Ασπρόπυργος

 

2ος όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(3η αγωνιστική)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 1-1

Τρίγλια – Βέροια 1-0

Καβάλα – Τρίκαλα 1-0

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Τρίκαλα 9-2 6

-. Καβάλα 5-2 6

-. Τρίγλια 3-1 6

4. Θεσπρωτός 4-7 4

5. Βέροια 1-1 3

6. Νίκη Βόλου 1-6 1

7. Ολυμπιακός Β. 1-5 0

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Βέροια, Τρίγλια, Ολυμπιακός Βόλου.