Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 15:36

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Παρέδωσαν χρήματα για ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου

Γράφτηκε από τον

 

Χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπολείου Καλαμάτας προσέφεραν ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” και ο φοιτητικός σύλλογος των τμημάτων Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη συνάντηση που έγινε προχθές το μεσημέρι στο δημαρχείο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Κώστα Παρασκευόπουλο και τους εκπρόσωπους του φοιτητικού συλλόγου Γιάννη Κρητικό και Δημήτρη Μητσέα, παρέδωσαν στο δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ που συγκέντρωσαν από το φιλικό που έδωσαν την περασμένη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των παλαιμάχων της Καλαμάτας και των φοιτητών στο γραφείο του στο δημαρχείο και παρουσία του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Παναγιώτη Βασιλόπουλου και των αντιδημάρχων Γιάννη Μπάκα και Γιώργο Φάβα, ο οποίος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του Συνδέσμου των παλαιμάχων της Καλαμάτας. Σε σύντομη ομιλία του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες για την ευγενική αυτή χειρονομία προς τον πρόεδρος και των υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων των παλαιμάχων κ.κ. Μανώλη Θεοδώρου, Κώστα Παρασκευόπουλο και τους εκπροσώπους του Φοιτητικού Συλλόγου, Γιάννη Κρητικό και Δημήτρη Μητσέα, ενώ τόνισε ότι «οι κινήσεις αυτές αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία» και έδωσε τις καλύτερες ευχές του προς τους επισκέπτες, για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μουργής, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια ενδυνάμωσης, με διάφορα είδη, του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.