Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2019 12:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Διαζύγιο” με πέντε παίκτες και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον


Ημέρα... διαζυγίων ήταν η χθεσινή για τη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με πέντε παίκτες

. Ο λόγος για τους Χρήστο Ιντζίδη, Γιάννη Τσιβελεκίδη, Ελευθέριο Τσαταλπασίδη, Ευστάθιο Δήμο και Μάριο Γεωργόπουλο. Οι τρεις πρώτοι είναι αμυντικοί, ο Δήμος μέσος και ο Γεωργόπουλος επιθετικός. Ο Ιντζίδης είχε τις περισσότερες συμμετοχές (10), ακολουθεί ο Δήμος με 7, ο Τσιβελεκίδης με πέντε, ο Γεωργόπουλος με μία, ενώ οΤααταλπασίδης δεν είχε συμμετοχή. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις, καθώς η Καλαμάτα έπιασε... πάτο στο βαθμολογικό πίνακα της Football League και χρειάζεται να αλλάξει πρόσωπο για να σώσει την παρτίδα. Ως εκ τούτου το μέλλον των ξένων παικτών (Οσμάναγκιτς, Τζόκιτς, Ράκιτς, Βουκμίροβιτς) είναι αβέβαιο, ενώ και άλλοι έμπειροι Ελληνες παίκτες βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Αντίθετα προ των πυλών της “Μαύρης Θύελλας” είναι οι έμπειροι αμυντικοί Τριποτσέρης και Χριστοφιλέας και 2-3 ξένοι που θα ανακοινωθούν, εφόσον υπογράψουν. Μέχρι σήμερα οι “κλεισμένες” μεταγραφές για τη μεσσηνιακή ομάδα είναι οι Ηλιόπουλος (επιθετικός) και Πανάγου (μεσοαμυντικός).
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της Καλαμάτας επέστρεψαν χθες στο γήπεδο μετά από τετραήμερο ρεπό. Στην προπόνηση στο γήπεδο στα Παλιάμπελα πήραν μέρος και οι Τσουβαλτσίδης, Κουιρουκίδης που προέρχονται από τραυματισμό. Αντίθετα παραμένουν εκτός δράσης Μάκος και Στεφανάκος,

 

Στις 15 Γενάρη η ρεβάνς με Ολυμπιακό

Τους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας όρισε η ΕΠΟ. Η Καλαμάτα θα παίξει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, με τη σέντρα να γίνεται στις 7.30 μ.μ. Οσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, θα γίνει την Τετάρτη 8 Γενάρη στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.