Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2019 18:42

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Μπορούμε να πάμε καλύτερα στο β’ γύρο”, υποστηρίζει ο Παν. Δρούγας

Γράφτηκε από τον

 

Την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής είναι ο προπονητής της Α.Ε. Μάνης Παναγιώτης Δρούγας.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο νεαρός προπονητής με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Αρχικά να πω ότι σταθήκαμε άτυχοι σε αυτές τις 13 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε συγκεντρώσει 4-5 βαθμούς παραπάνω. Από εκεί και πέρα είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα στο δεύτερο γύρο. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και ο Ακρίτας Κορώνης με τη Μεθώνη είναι οι δύο ομάδες που ανέβασαν τον πήχυ δυσκολίας στις πρώτες θέσεις. Οσο για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, μέχρι τώρα δεν έχει ξεχωρίσει ποια ομάδα θα το πάρει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4-5 ομάδες που το διεκδικούν”.

Οσο για την ομάδα της Μάνης και τι να περιμένουμε στους δύο αγώνες του πρώτου γύρου, αλλά και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μας είπε: “Εχουμε φτιάξει μια ομάδα, που να στηρίζεται κυρίως σε παίκτες νεαρής ηλικίας. Ηδη αυτή τη στιγμή στην ομάδα παίζουν οι νεαροί Κλεάνθης Σπυρέας, Πέτρος Σπυρέας, Ματέο Στύλλα, Βασίλης Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Πουλάκος και ο Αγγελος Γιαννής που ήρθε τώρα με μεταγραφή. Αλλη κίνηση δεν θα κάνουμε, μόνο αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό αλλιώς μένουμε ως έχουμε. Η ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο υλικό και στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά”.

Η διακοπή θα βοηθήσει ώστε να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης των τραυματισμών τους οι Δημήτρης Τσουλάκος, Φάνης Κάνιστρας και Βαγγέλης Βαβαρούτσος, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Απέκτησε τον Αγγελο Γιαννή

Ο 20χρονος αμυντικός Αγγελος Γιαννής, που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες, επέστρεψε μετά από χρόνια στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο Γιαννής αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ και δεξιός μπακ, έχει αγωνιστεί στον Αίαντα και μετά πήγε στην Κ17 του Πανιώνιου Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες ομάδες της Αθήνας.

Να διατηρήσει τους παίκτες τους σε αγωνιστική κατάσταση στη διάρκεια της διακοπής λόγω των εορτών προσπαθήσει ο Παναγιώτης Δρούγας. Ετσι εκτός από τις προπονήσεις η ομάδα έκλεισε και δύο φιλικά, το ένα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Μπαχράμης”, όπου η Α.Ε. Μάνη αντιμετώπισε τη Δόξα Καλαμάτας και το επόμενο είναι με τον Α.Ο. Πατίστα. Αυτό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Κάμπου.