Τετάρτη, 01 Ιανουάριος 2020 14:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τα εισιτήρια με Αιγάλεω και Ολυμπιακό - Υπέγραψαν Τριποτσέρης, Νατσιόπουλος και Πέεφ

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τα εισιτήρια με Αιγάλεω και Ολυμπιακό - Υπέγραψαν Τριποτσέρης, Νατσιόπουλος και Πέεφ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από την παραμονή Πρωτοχρονιάς τα εισιτήρια για τις δύο προσεχείς εντός έδρας αναμετρήσεις της Καλαμάτας με τις οποίες ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020.

Πρώτος αγώνας εντός έδρας με το Αιγάλεω για το ξεκίνημα του β' γύρου το Σάββατο 4 Ιανουαρίου (3 μ.μ.  ΕΡΤ3).  

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 

- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€

- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Δ Ε 15€

- ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €

- ΘΥΡΑ 2. VVIP 30€

- ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €

Διαθέσιμα είναι και τα εισιτήρια για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου (3 μ.μ. Cosmote Sports). Για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 

- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ και Η 15€

- ΘΥΡΑ 1 15€

- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Δ Ε 20€

- ΘΥΡΑ 2 VVIP 50€

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα (Φραντζή 14), τα οποία λειτουργούν καθημερινά 10:00-18:00 (σήμερα Πρωτοχρονιά θα παραμείνουν κλειστά).

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται και από το Cosmos Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 & Βασιλέως Γεωργίου). Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-18:00, αλλά και από την Ticketmaster,  ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα σημεία προπώλησης.

Νέες προσθήκες παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η μεταγραφική ενίσχυσης της ομάδας με στόχο την επανεκκίνηση και να σωθεί η σεζόν συνεχίζονται. Έτσι μετά τις προσθήκες των Κώστα Ηλιόπουλου, Κωνσταντίνου Πανάγου και Αρντίτ Τόλι, στο δυναμικό της ομάδας και επισήμως εντάχθηκαν οι Αλέξανδρος Νατσιόπουλος και Θοδωρής Τριποτσέρης, που αμφότεροι αγωνίστηκαν και στο πρόσφατο φιλικό με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, αλλά και ο 32χρονος Όλιβερ Πέεφ από την Βόρεια Μακεδονία.

Το προφίλ των νέων παικτών

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης είναι κεντρικός αμυντικός με θητεία τόσο σε ομάδες της Super League, όσο και σε ομάδες της Football League. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2004. Παλαιότερα έπαιξε σε Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Α.Ε.Λ., Δόξα Δράμα, Καβάλα και ΟΦΗ. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Ιάλυσος.

O Όλιβερ Πέεφ είναι 32 χρονών μεσοαμυντικός από τη Βόρεια Μακεδονία, που επιστρέφει στη χώρα μας μετά από το περασμά του από Ραμποντνίσκι και την Μπόρετς Βέλες της πατρίδας του. Παλαιότερα έπαιξε σε Διαγόρα Ρόδου, Πέλιστερ, Ιωνικό, Πιερικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικό Αστέρα, Μέταλουργκ, Σκεντίγια, Μπολουσπόρ, Τέτεκς και Βαρντάρ Σκοπίων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ομάδα της πατρίδας του σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

O Αλέξανδρος Νατσιόπουλος είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Ιάλυσος, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ασπρόπυργο, Δόξα Δράμας, Ίντερ Λειψίας, Ρέντεν (Γερμανία), Αναγέννηση Δερύνειας, Λαμία, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Γαζώρου και Ηρακλή.