Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 19:47

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για τους “ερυθρόλευκους”

Γράφτηκε από τον

 

Μία ακόμη ισοπαλία, την 4η στους έξι τελευταίους αγώνες, πήρε ο Ολυμπιακός Ανάληψης στο Μελιγαλά απέναντι στον Εθνικό (0-0).

Ενας πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Νίκου Γεωργακλή στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία και σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Εθνικός αν και έπαιξε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 20’ το φάουλ του Τσώνη μπλόκαρε ο Λίβας, ενώ στο 32’ ο Σαραντόπουλος έβγαλε μια καλή σέντρα με τον Φέστα να μην προλαβαίνει για λίγο να κάνει την προβολή.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάνου Πολίμου είχε την υπεροχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Στο 60’ το σουτ του Κουρούπη δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 65’ με τον Πατσιώτη να εκτελεί ένα κόρνερ και τους Σκαφιδά και Κρεμύδα να μην μπορούν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή ευκαιρία έχασε ο Εθνικός στο 73’ με τον Κουρούπη να σεντράρει και τον Σαραντόπουλο να πιάνει το σουτ, όμως ο Κατσίποδας του είπε “όχι”.

Στο 76’ η ομάδα της Μεσσήνης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρεμύδα με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα, όμως παρόλα αυτά κράτησε το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Μπουρίκα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρι, Καλύβας (60’ Καλογερόπουλος), Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Λυμπερόπουλος (69’ Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος, Σαραντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δουρούμης, Μωραγιάννης, Κρεμύδας, Μαυροειδάκος, Παπαβασιλόπουλος, Κουκούτσης, Πατσιώτης (70’ Αντωνίου), Τσώνης, Σκαφιδάς (86’ Γιαννόπουλος), Μπούνας (84’ Χαρμπίλας).