Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 12:50

Στοίχημα: Με τους “Λύκους” και το “Τριφύλλι”!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με τους “Λύκους” και το “Τριφύλλι”!

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/01) περιλαμβάνει αγώνες για τα εγχώρια Κύπελλα, ενώ συνεχίζεται η δράση στις μπασκετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Υποτιμάται η Γουλβς

Στις 21:45, στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουλβς, στην επαναληπτική αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του FA Cup. Στις 4 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Μολινό.

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την άνετη νίκη (4-0) επί της ουραγού Νόριτς για την Πρέμιερ Λιγκ και πήρε ανάσα μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα σε όλους του θεσμούς. Απέναντι στα “καναρίνια” ο φορμαρισμένος Ράσφορντ σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-3 για το Λιγκ Καπ και η άθλια εμφάνιση στην ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ. Η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται στην 5η θέση της Πρέμιερ με 34 βαθμούς, στο -5 από την 4αδα του Champions League.

Η Γουλβς βρίσκεται τρεις ποντους πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, παρότι έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 27 Δεκεμβρίου, όταν και επικράτησε με επική ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι (3-2). Έκτοτε, ηττήθηκε δύσκολα στο Άνφιλντ με 1-0, ηττήθηκε οριακά και στην έδρα της Γουότφορντ (2-1), ενώ το Σάββατο “κόλλησε” στο 1-1 εντός με τη Νιουκάστλ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο έχει δείξει ότι παίζει καλύτερα όταν αντιμετωπίζει τους μεγάλους και αδικείται από τις αποδόσεις. Επιλογή μας το Χ2, σε απόδοση 2.07.

 Ξεσπάει ο Παναθηναϊκός

Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το “τριφύλλι” βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 10-8 και με νίκη απόψε πλησιάζει στις δύο νίκες από την πρώτη 4αδα. Μετά το σπουδαίο διπλό στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ λύγισε στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι και έχασε την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. 6-3 το ρεκόρ του εντός έδρας.

Η Μπάγερν κατατάσσεται 16η με ρεκόρ 6-12 και προφανώς δεν έχει βλέψεις για τα playoffs του θεσμού. Προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση. Ηττήθηκε εντός από τις Μπαρτσελόνα (67-77), Ζαλγκίρις (73-98) και ΤΣΣΚΑ (77-84) και εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα (93-63). Τρομερά αδύναμη εκτός Μονάχου, έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 8 εξορμήσεις.

Μονόδρομος η επικράτηση για τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ ανώτερος των Βαυαρών και αναμένεται να πάρει μία άνετη νίκη με την υποστήριξη του κοινού του. Επιλογή ο άσος με χάντικαπ -10.5 πόντων.

Δυνατή εντός η Νίζνι

Στις 18:00, η Νίζνι φιλοξενεί το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο FIBA Champions League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση του ομίλου με ρεκόρ 6-5 και το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ οριακό για την πρόκριση. Η Νίζνι επικράτησε 71-74 στο Περιστέρι για τον 1ο γύρο.

Οι Ρώσοι ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στην έδρα της Μόρναρ την προηγούμενη αγωνιστική του θεσμού με 87-66 και το Σάββατο λύγισαν στο Κουμπάν από τη Λοκομοτίβ με 87-83. Εντός έδρας όμως παρουσιάζονται πολύ πιο δυνατοί με 4/5 νίκες στον όμιλο.

Το Περιστέρι υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τενερίφης την προηγούμενη βδομάδα εντός έδρας (54-80), αλλά το Σάββατο επικράτησε του Ρεθύμνου με 71-61.

Η Νίζνι είναι δυνατή εντός, φαίνεται πως ματσάρει καλά με την ελληνική ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -3.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.