Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 12:27

ΜΕΘΩΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους “βυσσινί” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε η Μεθώνη μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Εθνικού Μελιγαλά!

Ο ΑΟΜ, που είχε την συμπαράσταση πολλών φίλων του που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με δύο γκολ του Σαμπάνι κι ένα του Καγιανά επικράτησε με δύο γκολ διαφορά του Εθνικού και έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στον τελικό του θεσμού μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!

Από την άλλη ο Εθνικός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και γνώρισε την ήττα, όμως θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ σε δύο εβδομάδες στο γήπεδο του.

Στο 28’ έγινε το 1-0 με τον Καγιανά από αριστερά να ξεφεύγει από τον Φέστα και με πλασέ στην απέναντι γωνία να γράφει το 1-0.

Η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου έβαλε και δεύτερο γκολ στο 37’ όταν μετά από κόρνερ του Πεϊδη, ο Σαμπάνι με βολέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (38’) ο Λάγιος μετά από ενέργεια από αριστερά έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Κουτίβα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν πως το χέρι έγινε εκτός περιοχής. Ο Καρατζούλιας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ η Μεθώνη ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο στον Πουλάκο μέσα στην περιοχή.

Στο 75’ οι Ηλιόπουλος και Τομαράς έπαιξαν το 1-2, με τον δεύτερο να κάνει το γύρισμα για τον Πεϊδη που σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπούνα και τον κ. Καρβούνη να δίνει πέναλτι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Μελιγαλά αυτή τη φορά.

Ο Σαμπάνι δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα γράφοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσιλίκα και Μπουρίκα.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιανάς (78’ Τρυφωνόπουλος), Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παυλόγιαννης (85’ Παπαδημητρίου), Ηλιόπουλος, Πουλάκος (90’ Σταματελόπουλος), Πεϊδης, Σούλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Φέστας, Καλύβας, Μακρής, Μπούνας, Σεμούρη, Λυμπερόπουλος (68’ Διακουμάκος), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος, Σαραντόπουλος.