Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 14:46

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πληγή” τα γκολ στα τελευταία λεπτά

Γράφτηκε από τον

 

Οπως στο ματς του πρώτου γύρου στη Ζάκυνθο, έτσι και προχθές στο “Καπετάν Βασίλης” ο Α.Ο. Διαβολιτσίου δέχτηκε γκολ στο φινάλε από τους Νησιώτες και έμεινε για πέμπτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη.

Το τελικό 1-1 τον έριξε μάλιστα μετά από καιρό στη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Τα γκολ στα τελευταία λεπτά αποδεικνύονται “πληγή” για τον ΑΟΔ, καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα εχει πετάξει πολλούς βαθμούς, δεχόμενη γκολ λίγο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τα ματς που τον... πλήγωσαν

Το... κακό ξεκίνησε τη δεύτερη αγωνιστική, όταν το Διαβολίτσι υποδέχτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου το Ναύπλιο στο πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας του στη Γ’ εθνική.

Οι νεοφώτιστοι σκόραραν στις αρχές των ημιχρόνων από στατικές φάσεις με τους Σεντεμέντε (2), Κυριαζόπουλο (47’), αλλά το προβάδισμα των δύο τερμάτων δεν ήταν αρκετό. Ο Σιαλμάς στο 70’ μείωσε σε 2-1 και σ’ ένα τρίλεπτο (88’ - 90’) έγινε η ολική ανατροπή με τέρματα των Καλλιμάνη και Σιαλμά.

Μία εβδομάδα αργότερα στη Ζάκυνθο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 80’ με τον Ζαγκερίδη, το Διαβολίτσι ισοφάρισε στο 89’ με τον Αθανασόπουλο, όμως στο επόμενο λεπτό ο Μπεκατώρος έγραψε το 2-1 και ο ΑΟΔ έμεινε και πάλι με... άδεια χέρια.

Με τη Βάρδα στις 15 Δεκεμβρίου για την 13η αγωνιστική, το Διαβολίτσι παρότι βρέθηκε να χάνει στο 57’ από γκολ του Βας, ισοφάρισε στο 67’ με τον Γραμματικόπουλο και γύρισε το ματς με δέκα παίκτες στο 77’, καθώς ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 69’.

Το γκολ του Τζαλάκου όμως δεν έδωσε το τρίποντο. Στο 95’ ο Σαμπανέι έσωσε το βαθμό για τη Βάρδα.

Στο Ναύπλιο (12 Γενάρη, 15η αγωνιστική) το Διαβολίτσι έκανε εξαιρετική εμφάνιση και είχε ευκαιρίες για το διπλό, αλλά στο 85’ έχασε και το βαθμό με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Καλλιμάνη που είχε βρει δίχτυα και στο “Καπετάν Βασίλης”.

Προχθές με την Ζάκυνθο, ο Γρραμματικόπουλος άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΔ στο 44’, αλλά στο 87’ ο Βας Μέντες ισοφάρισε.

Από εκεί και πέρα, το Διαβολίτσι έχασε στις λεπτομέρειες στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 1-0 στις 24 Νοεμβρίου (το γκολ ο Π. Τσίγκρηλας στο 75’), ενώ με το Τσιλιβή εκτός έδρας (27 Οκτωβρίου) προηγήθηκε με γκολ του Βιγιαφάνε στο 33’ και στο δεύτερο ημίχρονο σε 18 λεπτά το 0-1 έγινε 2-1. Ο Λιβέρης ισοφάρισε στο 48’ και ο Βενάρδος στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το Διαβολίτσι καλείται πλέον να κλείσει αυτή την “πληγή” ώστε να μείνει στην κατηγορία, Μετά από 16 αγωνιστικές έχει 20 βαθμούς και απέχει ένα βαθμό από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.

Την προσεχή αγωνιστική θα δοκιμαστεί από τον 12ο της βαθμολογίας Πανγυθεατικό εκτός έδρας.