Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 11:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συμφώνησε με Αναστόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Κάτοικος Καλαμάτας θα γίνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε χθες προφορικά με τη διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας”, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Σήμερα ενδέχεται μάλιστα να κάνει το μεσημέρι και την πρώτη του προπόνηση στα Παλιάμπελα, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Και λέμε ενδέχεται, διότι ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν και την Τρίτη κλινήρης στην Αθήνα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Αν δεν μπορέσει να ταξιδέψει σήμερα, θα είναι την Πέμπτη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να πιάσει δουλειά. Μαζί του θα φέρει και δύο συνεργάτες, ενώ ίσως γίνουν και κάποιες προσθήκες. Λίγες όμως, διότι η Καλαμάτα έχει ήδη προχωρήσει σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, συνεργάτης του Βασίλη Βούζα.

Από την ομάδα επιβεβαίωναν χθες τη συμφωνία με τον “Μουστάκια”, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Αρη, Ιωνικό, Καβάλα, Πλατανιά, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Κέρκυρα την άνοιξη του 2019. Ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό και αναδείχθηκε τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα και μία φορά τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη. Η φήμη του ξεπέρασε έτσι τα σύνορα και πήρε μεταγραφή στην Αβελίνο σε μια εποχή που η μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό ήταν σχεδόν ανήκουστη. Μετά την Ιταλία επέστρεψε στον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια φόρεσε ξανά τα “ερυθρόλευκα” και έπαιξε ακόμα και στον Ιωνικό.

Ο Αναστόπουλος ως προπονητής, θεωρείται τεχνικός “ειδικών αποστολών” και καλείται πλέον να οδηγήσει τη “Μαύρη Θύελλα” στην παραμονή στη Football League.