Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 11:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Ιωνικού εν αναμονή Αναστόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Η ίωση κράτησε τελικά και την Τετάρτη στην Αθήνα το Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” και αναμένεται σήμερα στην Καλαμάτα ώστε να πιάσει δουλειά.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έκλεισε χθες τα 62 του χρόνια, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει προκειμένου να βρεθεί στη μεσημεριανή προπόνηση στα Παλιάμπελα και η άφιξή του πήρε μία μέρα αναβολή.

Προπόνηση με Μουρτζιάπη

Στο γήπεδο βρέθηκε πάντως ο συνεργάτης του εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης, τον οποίο παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Σιούλας έχοντας δίπλα του και τον παράγοντα Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη. Μαζί με το Νίκο Αναστόπουλο θα έρθει και ένας γυμναστής, ενώ δεν αποκλείεται και η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Ο “Αλενατόρε” θα αξιολογήσει το έμψυχο υλικό και θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση. Ως εκ τούτου ενδέχεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις. Ο Αναστόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο την Κυριακή στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον τρίτο της βαθμολογίας Ιωνικό. Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες, με τον Μάκο να παραμένει εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού. Το ίδιο και ο Λέσλει Ντε Σα, που αποκτήθηκε το Γενάρη, αλλά στάθηκε άτυχος μιας και υπέστη θλάση και θα μείνει 4 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ακόμα ο Τσουβαλτσίδης θα λύσει αυτές τις μέρες τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί ακόμα στη Νίκαια χωρίς τον τιμωρημένο Στεργίδη, ενώ ο Στεφανάκος που συμπλήρωσε επίσης κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του με την Τρίγλια, όπως αποφάσισε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο νέος προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” αναλαμβάνει την ομάδα στην τελευταία θέση της Football League και χωρίς νίκη εδώ και τρεις μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψει πολύ και στη ψυχολογία.

Πρόστιμο για το ματς με Ολυμπιακό

Με πρόστιμο 1.1000 ευρώ τιμωρήθηκε η Καλαμάτα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρόσφατο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο.