Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 19:30

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Με πρωταγωνιστή τον Μίντζηρα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Με πρωταγωνιστή τον Μίντζηρα

Ισόπαλο δίχως σκορ έληξε το ματς μεταξύ της Μάνης και της Μεθώνης, χθες στο γήπεδο του Κάμπου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Σε αυτό συνετέλεσε και ο τερματοφύλακας του ΑΟΜ

Φώτης Μίντζηρας που με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του. Η Μεθώνη μάλιστα είχε το μυαλό της και στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εθνικό στο Μελιγαλά, μιας και είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό.

Στο 8’ η κεφαλιά του Παπαδημητρίου έφυγε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χελάς από πλεονεκτική θέση δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 22’ ο Φετάχου τετ α τετ με τον Μίντζηρα πλασάρε, όμως ο έμπειρος πορτιέρο απομάκρυνε.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση της ομάδας του Τάκη Δρούγα έγινε πιο έντονη και στο 55’ ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Μίντζηρα να του λέει “όχι”.

Δοκάρι ο Χελάς στο 70’

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσουλάκος έκανε το γέμισμα και ο Χελάς έπιασε την κεφαλιά, με τον Μίντζητα να αποκρούει! Η πιο μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 64’ με τον Αλεξανδρόπουλο να πιάνει ένα φοβερό σουτ και τον Μίντζηρα να απογειώνεται και να αποκρούει στο “Γ”!

Στο 70’ και πάλι οι Μανιάτες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Δουρούμης τροφοδότησερ τον Χελά που με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και άουτ!

Η Μεθώνη θα μπορούσε να πάρει το διπλό στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 85’, όταν μετά από ωραία ενέργεια και κόψιμο του Παυλόγιαννη, οι Πεϊδης και Σούλα δεν βρήκαν για λίγο την μπάλα από κοντά.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας, με βοηθούς τον Γαϊτάνη και την Ε. Τσαούση.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Χατζηπαναγιώτης (85’ Ντουράι), Γιαννής, Μπέρμπερη, Δουρούμης, Αλεξανδρόπουλος, Τσουλάκος, Φετάχου (65’ Σπυρέας), Χελάς.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παπαδημητρίου (82’ Παυλόγιαννης), Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεϊδης, Σούλα.