Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 16:25

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-4: Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ τοπικής (μαζί με τον Πάμισο) συνεχίζει να βρίσκεται ο Απόλλωνας που πέρασε από τον Κάμπο κερδίζοντας με 4-1 την Α.Ε. Αβίας.

Η Καλαματιανή ομάδα, που παραμένει αήττητη μετά από 17 αγωνιστικές, έφτασε τις 11 νίκες και παραμένει μέσα στο στόχο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό ματς κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της, σημειώνοντας 3 γκολ μέσα σε σχεδόν μισή ώρα αγώνα. Ενδιάμεσα, η ομάδα του Κάμπου είχε ισοφαρίσει προσωρινά, όμως αυτό το γκολ δεν έφτανε για να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

 Στο 15’ ο Καρύδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 0-1. Στο 25’ ο Π. Καρδάσης, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30’ σουτ του Κακαλή απέκρουσε ο Μπεκιάρης και στην επαναφορά ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Μερκούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα, κάνοντας το 1-2. Στο 35’ ο Κουντάνης με απευθείας φάουλ σημείωσε το 1-3. Στο 55’ ο Καραβίτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Δοκάρι ο Κακαλής

Στο 82’ από κόρνερ του Μανωλόπουλου, ο Κακαλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης (56’ Χριστόπουλος), Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Αθ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Κωνσταντόπουλος, Γ. Καρδάσης (20’ Π. Καρδάσης), Δ. Κορμπής (65’ Γιαννέας), Τσουλάκος, Γεωργαντάς, Κ. Κορμπής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Παχής, Περιβολάρης, Καραχάλιος, Δασκαλάκης (52’ Καραβίτης), Κουντάνης, Καρύδης (60’ Μανωλόπουλος), Βασιλόπουλος, Μερκούρης (62’ Γκότσης), Σπανός (78’ Τριανταφυλλίδης).