Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 18:59

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίωρο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίωρο (φωτό)

Μισή ώρα αγώνα αποδείχθηκε αρκετή για τον Ακρίτα Κορώνης, ώστε να πάρει τη νίκη, καθώς με γκολ που σημείωσε σε αυτό το διάστημα έφτασε στη νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Α.Ε. Μάνης με 2-1.

Η ομάδα της Κορώνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, όπου κατόρθωσε από νωρίς με δύο γκολ του Μάραντου να πάρει προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μετά από αυτή τη νίκη, που ήρθε μετά από 3 ήττες και μία ισοπαλία, έμεινε μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, παρακολούθησε το τελευταίο 15λεπτο, ο προπονητής του Ακρίτα Σπύρος Τσίκινης γιατί στο 75’ αντίκρισε τη 2η κίτρινη από τον διαιτητή Κουτσαναστάση για διαμαρτυρία.

Η Α.Ε. Μάνης δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Στη συνέχεια ανέβασε απόδοση μείωσε σε 2-1, όμως παρά τις προσπάθειες των παικτών της στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια άλλη φάση και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλεξανδρόπουλος είχε δύο φορές την ευκαιρία να σκοράρει, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κουτσαναστάση γιατί δεν έδωσε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στο 30’ σε χέρι του Μπίζου μετά από σέντρα του Χατζηπαναγιώτη και στο 85’ πάλι για χέρι, ύστερα από σέντρα του Ντουράι. Επίσης για μια φάση στο 80’ όπου υπέδειξε οφσάιντ τον Χελά που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Φάσεις – γκολ

Στο 5’ ο Μάραντος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 20’ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Σταθά και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 27’ ο Χελάς με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 35’ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταθά, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Δ. Κουτσουμπός, Καπινιάρης, Παναγιωτόπουλος, Κρητικάκης, Μάραντος, Γεωργιόπουλος, Διακουμής (85’ Τέντες), Ακριβόπουλος (46’ Σαρέλας), Μουτζούρης.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Γιαννής, Πολυμενέας, Βαβαρούτσος, Τσουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Μπέρμπερη (75’ Ντουράι), Χελάς, Φετάχου (10’ λ.τρ. Κλ. Σπυρέας), Δουρούμης.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη